O romanca a gasit un bilet si un plic cu bani pe masina. Cand si-a dat seama ce inseamna, nu i-a venit sa creada

A gasit un bilet si un plic cu bani pe masina. Cand si-a dat seama ce inseamna, nu i-a venit sa creada
A gasit un bilet si un plic cu bani pe masina. Cand si-a dat seama ce inseamna, nu i-a venit sa creada

O soferita din Romania a avut parte de o surpriza total neasteptata. Cand a ajuns in parcare, si-a dat seama ca masina ei era plina de noroi. Pe automobil a gasit un plic cu bani si un mesaj. Cand a citit biletul lasat acolo, nu i-a venit sa creada. A postat imediat mesajul pe retelele de socializare.

A gasit un bilet si un plic cu bani pe masina. Ce scria pe hartie

“Imi pare rau. Nu am vrut sa va murdaresc masina. Aveti in plic 30 de lei pentru spalat”, scria in bilet, conform Realitatea. Femeia a fost luata total prin surprindere, dupa ce s-a intamplat, asa ca a tinut sa transmita un mesaj frumos celui sau celei care i-a facut aceasta surpriza neasteptata.

Citeste si: Biletul de adio lasat de Madalina Manole. Cutremurator ce a cerut pentru copilul ei, inainte sa moara

“Oamenii buni sunt din ce in ce mai rari, dar… SUNT!”, a scris femeia, dupa ce a postat cateva imagini pe contul personal de pe retelele de socializare.

O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii. Dupa ce si-a dat seama ce inseamna, s-a cutremurat!

O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii. Atunci cand si-a dat seama ce insemna, de fapt, obiectul respectiv, a tinut sa le avertizeze si pe alte femei despre pericol. Tanara se numeste Hayley West si este originara din SUA. Ea a postat pe contul ei de pe platforma online TikTok ceea ce a patit.

Citeste si: O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Oamenii s-au ingrozit cand au vazut cum arata chipul ei

Experienta acestei femei a traumatizat-o. Haylet a ajuns in parcarea unui supermarket, ca sa isi faca cumparaturile. A luat ce avea nevoie si a iesit din magazin. Deodata, si-a dat seama ca un barbat dubios a inceput sa o urmareasca. Totul s-a intamplat rapid. El s-a luat dupa ea, in mod insistent.

Citeste AICI toata povestea.