Tragedie in Romania! Anca Muresan, o jurnalista din Arad, a murit la doar 47 de ani! Femeia s-a inecat in apele Muresului, dupa ce ar fi cosumat “soricioaica” impreuna cu iubitul ei!

Disparitia jurnalistei a fost sesizata joi dupa amiaza chiar de iubitul ei! Acesta a spus Politiei ca miercuri seara au cosumat substante cu efect psihoactiv, iar Anca Muresan s-a dezbracat si a intrat in apa sa se scalde.

Din pacate, pompierii au descoperit trupul aradencei in zona Pecica, dupa ce apele Muresului l-au scos la suprafata.

„Astăzi (n.r. joi), în jurul orei 13.30, am fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureș. Din primele verificări, a reieșit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureș. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Arad, care în acest moment efectuează căutări pe cursul râului”, a declarat inspector de poliție Livia Pescar.

Surse din anturajul Ancăi, citate de Ziardearad.ro, spun că ultima parte a vieții ei a fost un chin. „A căzut pe mâna unui anturaj care a tras-o în jos cât de mult a putut. A pierdut bani, apartament, chiar şi minţile putem să spunem. Se droga şi nu mai ştia de ea. A cerut ajutor de multe ori poliţiei şi i-a chemat, deoarece era bătută, însă nimic. Stătea în centrul oraşului şi vecinii pot să spună cât era de chinuită. Anca nu mai era cea pe care o ştiam toţi din trecut. Nu a putut să scape de cei pe mâna cărora a picat. A încercat să strige după ajutor, dar nimeni nu a auzit-o”, este mărturia unei cunoscut al Ancăi.

Potrivit sursei citate, în urmă cu aproximativ o lună, Anca Mureșan a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care descria fiecare persoană care îi datora bani. Disperarea ei se citea în cuvinte. A scris şi cine i-a luat apartamentul şi tot. Mesaj, care a fost şters la scurt timp, probabil după ce a primit ameninţări. A rămas fără casa părintească, fără haine şi mobila din interior. În timp Anca şi-a pierdut prietenii, bunurile, banii şi în final viaţa.