A murit Cornelia Catanga. Cantareata era internata la Spitalul Universitar din Bucuresti dupa ce a s-a infectat cu Covid. Solista avea mari probleme de sanatate, iar in anul 2019 a suferit chiar un stop cardio-vascular.

Lumea muzicii din Romania a mai pierdut o valoare! Este vorba despre Cornelia Catanga! Cantareata a pierdut lupta cu viata in aceasta dimineata la Spitalul Universitar din Bucuresti unde era internata.

In anul 2019, Cornelia Catanga a trecut prin momente cumplite! Artista a suferit un stop cardio-vascular si a stat internata la Spitalul Floreasca din Capitala. Mai mult, Cornelia Catanga suferea si de o afectiune grava a ochilor: retinopatie pigmentara.

“Problemele cu vederea s-au declanşat în urma unui accident. O maşină a dat peste mine pe trecerea de pietoni şi m-a lovit rău. Avem intestinele pe jos. Când mi-a fost descoperită boala,  în tinereţe, un doctor nu-i dau numele, mi-a spus să-mi iau adio de la a deveni mama. Că  nu pot face copii pentru că boala se va agrava şi voi orbi”, spune cântăreaţa in urma cu cativa ani.

Mara Banica a anuntat decesul

Potrivit primelor informatii, artista se afla internata dupa ce a contactat noul Coronavisrus. Anuntul trist a fost facut de Mara Banica.

“Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Banica pe pagina sa de Facebook.