A murit DMX! Rapperul avea 50 de ani: A luptat pana in ultimul moment

A murit DMX

Rapperul DMX a murit! Artistul se afla internat in stare grava in spital in urma unui atac de cord! Familia a confirmat informatia in urma cu putin timp!

Potrivit TMZ.com, DMX nu a avut nicio funcție a creierului după ce a fost lipsit de oxigen timp de aproape 30 de minute după atacul de cord. Funcția creierului nu si-a mai revenit și până joi organele sale au început să cedeze. Era tinut in viata doar de aparate într-un spital din New York.

„Suntem profund întristați să anunțăm astăzi că persoana iubită, DMX, numele de naștere Earl Simmons, a murit la vârsta de 50 de ani la Spitalul White Plains, împreună cu familia sa lângă el, după ce a fost plasat pe suportul de viață în ultimele zile… Earl a fost un războinic care a luptat până la in ultimul moment”, a anuntat familia pentru sursa citata.

DMX s-a luptat cu abuzul de substanţe de ani de zile şi a petrecut mai multe perioade la reabilitare. El este văzut ca o legendă în hip-hop şi a colaborat cu artişti, printre care JAY-Z, Ja Rule, Eve şi LL Cool J, având şi apariţii în filme.

Simmons, care are 15 copii cu mai multe femei, a fost arestat în iulie 2017. A stat în închisoare după ce nu a trecut un test toxicologic şi a plecat la St. Louis fără consilierul mandatat de curtea de justiţie.

Earl Simmons a mai fost arestat pentru posesie de droguri şi de arme. În plus, a mai fost închis în Arizona pentru diferite condamnări.