Doliu in lumea manelistilor! Adrian Minune a confirmat zvonurile si spune ca nu se astepta la o asemenea veste! Este vorba despre fratele unui cunoscut afacerist din Romania, care s-a stins din viata in timp ce se afla in vacanta.

Adrian Minune este distrus de durere după ce a primit vestea cea tristă și parcă nici acum nu îi vine să creadă că fratele cunoscutului om de afaceri s-a stins din viață. Anul trecut, a mai avut loc o mare tragedie în familia lor.

S-a stins din viață Florin Bulat, fratele lui Gigi Bulat, un cunoscut om de afaceri din Capitală, care deține un important centru comercial în București.

Potrivit spynews.ro, se pare că Florin Bulat s-ar fi stins din viață în urma unui infarct. Trupul său neînsuflețit ar urma să fie adus în țară din Spania. Adrian Minune a făcut și primele dezvăluiri în acest caz, spunând că și el a auzit că Florin Bulat ar fi murit chiar în timp ce se afla în vacanță, pe meleaguri străine.

”M-am întristat un pic, mi-am adus aminte de Florin, am înțeles că era în vacanță, nu știu exact cum s-a întâmplat. De Florin Bulat vorbesc. Nu-mi vine să cred că s-a dus așa dintre noi”, a spus Adrian Minune.

Nu este prima tragedie care a avut loc în familia celebrilor oameni de afaceri din Capitală. Anul trecut, mai exact în luna martie, a luat foc centrul comercial situat în Calea 13 Septembrie din Bucureşti. Focul a cuprins o suprafaţă totală de aproximativ 1.200 de metri pătraţi, informeaza sursa citata.