A murit la 31 de ani! Familia, impietrita de durere: ‘Astazi ar fi trebuit sa iti urez la multi ani!’

A murit la 31 de ani! Familia, impietrita de durere
A murit la 31 de ani! Familia, impietrita de durere

O noua tragedie cumplita socheaza Romania! A murit la doar 31 de ani, dupa ce a fost rapus de o boala crunta. Durerea este cu atat mai mare pentru familie pentru ca barbatul a murit chiar inainte de ziua lui de nastere.

Fostul fotbalist Danut Asanache s-a stins, dupa ce medicii nu i-au mai dat sanse. Cei din familie, dar si prietenii, sunt impietriti de durere. In loc sa petreaca de ziua lui de nastere, acum plang la mormantul tanarului de 31 de ani.

A murit la 31 de ani! Familia, impietrita de durere

Danut Asanache era unul dintre cei mai buni sportivi care au evoluat la CSM Focsani. A descoperit prea tarziu o boala nemiloasa, care l-a rapus. Chiar daca a incercat sa se salveze si sa lupte pentru viata lui, organismul a cedat.

Dupa ce a fost diagnosticat cu o tumora maligna in zona inghinala, Danut nu a mai putut sa joace fotbal. Mai mult decat atat, din pacate, nu avea nici banii pentru o operatie care ar fi putut sa ii salveze viata, informeaza Spynews.

A inceput sedintele de radioterapie, apoi s-a pornit o campanie de caritate menita sa stranga fondurile necesare. Insa, boala a evoluat rapid, iar Danut s-a dus intr-o lume mai buna.

„Fratiorul meu, prietenul meu, copilaria mea…astazi ar fi trebuit sa iti urez la multi ani…mi-ai lasat un suflet plin de durere si un milion de amintiri frumoase…copil bun si nevinovat…Dumnezeu a decis sa te ia langa el…Dumnezeu te-a vrut langa el Danutul nostru !! Sper ca acolo sus sa fi bine!!! Drum lin catre ceruri si Dumnezeu sa te odihneasca in pace ! Condoleante intregii familii !! Fara cuvinte!”, a scris Postolache Laurika intr-o postare pe facebook.