Drama in muzica de petrecere din Romania! Celebrul lautar Ionel Dura s-a stins din viata si a fost inmormantat la Cimitirul Sf. Petru si Pavel din Iasi! Artistului i s-a facut rau in timo ce se afla in gara din Iasi, iar, din pacate, medicii nu au reusit sa-l salveze!

Ionel Dura, zis si Clocoteala, a murit in urma cu 5 zile, scrie bzi.ro. Lautarului i s-ar fi facut rau in Gara din Iasi si a fost transportat de urgenta la spital. Din pacate, medicii nu au putut sa-l salveze si au constatat decesul.

Inmormantarea a avut loc miercuri, iar toata familia s-a reunit sa-l conduca pe artist pe ultimul drum. „Acum vin de la înmormântare! L-au îngropat la cimitirul «Sf. Petru și Pavel». Au venit și copiii din străinătate. Noi nu eram prea apropiați, nu am mai vorbit de multă vreme. Știu că mai cânta prin gară, la Iași, acolo i s-a făcut rău, l-au dus la spital și a murit. Era bătrân, era și bolnav. Nu avea nici casă, el a trăit în mahala și după l-a luat sora noastră în spațiu, dar nu stătea aici, în Podu Iloaiei. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat fratele lui Ionel Dura, pentru sursa citata.

In luna ianuarie 2022, Ionel Dura a marturisit ca este mandru de copiii lui si isi dorea sa plece sa cante in Germania: „Am avut mulți bani… Ce pot să zic? Dar tot, absolut tot ce am avut le-am dat copiilor mei, că doar ei o să rămână după ce plec eu. Slavă Domnului că sunt sănătoși și sunt realizați în viață! Au plecat prin străinătate, au afaceri, mașini… Au tot ce și-au dorit. Eu aș putea să mă mut oricând la ei, dar nu vreau să îi deranjez.

Eu mereu i-am lăsat să facă ce vor și să învețe din greșeli. Cât am putut, i-am ajutat. Acum, uitați-vă, am varice de la cât am stat în picioare! Anul trecut, când a murit soția mea, am trecut prin niște momente grele care m-au adus în situația asta. În orice caz, când ies de aici, vreau să îmi iau un acordeon și să plec în Germania sau în Anglia ca să cânt din nou”, povestea, în urmă cu 6 luni, Ionel Dura, zis Clocoteală, ultimul lăutar al Iașului.