A pus bicarbonat de sodiu in vin. Bicarbonatul de sodiu are multe intrebuintari dincolo de bucatarie. De o perioada buna incoace, acest compus chimic este foarte des folosit in combinatii care mai de care mai potrivite pentru diverse utilizari. Gospodinele folosesc adesea trucuri utile in bucatarie. Printre ingredientele minune se numara acest praf, care poate fi folosit in numeroase variante.

Citeste si: Bicarbonat de sodiu pentru picioare umflate. De ce e bine sa te speli cu acest compus chimic

Indiferent daca ai nevoie de el pentru mancare sau pentru curatenie, te poti baza oricand pe bicarbonat. Bicarbonatul de sodiu e de mare ajutor in orice casa. Acesta are mai multe intrebuintari, desi s-ar crede ca ajuta doar la baza copturilor. Astazi iti prezentam un truc extrem de util la care putini se gandesc. Ce se intampla, de fapt, daca pui bicarbonat de sodiu in vin?

A pus bicarbonat de sodiu in vin. Este incredibil ce s-a intamplat in cateva minute

Inca de pe vremea bunicilor nostri, multi foloseau acest praf alb miraculos pentru a-si da seama daca bautura este chiar naturala sau nu. In magazine, gasim tot felul de tipuri de vin. Fie ca vorbim de vin alb, vin rose sau vin rosu, gasim produse pentru orice gust si orice buzunar. Dar nu ne dorim, cu siguranta, sa avem parte de dureri de cap a doua zi.

Citeste si: A pus bicarbonat de sodiu peste carne. Ce a urmat e uimitor. Sigur nu stiai asta

Daca nu bei vin des, dar iti doresti sa consumi un produs de calitate in noaptea de Revelion, atunci poti scapa foarte usor de o cheltuiala in plus. Foloseste bicarbonatul de sodiu pentru a testa daca ai cumparat un vin de calitate. Asa vei sti clar ce produs sa cumperi cu incredere de fiecare data. Este un truc simplu, rapid, usor de facut de catre oricine, conform spynews.ro.

Citeste si: Trucuri in bucatarie cu bicarbonat de sodiu. In ce mancaruri poti sa-l pui

A pus bicarbonat de sodiu in vin. Intai pune putin vin intr-un pahar, apoi pune o lingurita de bicarbonat de sodiu. La scurt timp, vinul capata o culoare verde- albastruie. Daca se intampla asta, inseamna ca ai ales o sticla cu un vin de calitate. Daca nu se intampla asta, atunci avem o veste proasta. Inseamna ca ai dat banii pe un vin contrafacut.