Accesul pe stadioane in Anglia, interzis si dupa 1 octombrie 2020

Accesul pe stadioane in Anglia, interzis si dupa 1 octombrie 2020
Accesul pe stadioane in Anglia, interzis si dupa 1 octombrie 2020

Accesul pe stadioane in Anglia. Planurile pentru ca fanii sa se intoarca pe stadioane sau sa poata urmari evenimente sportive live in Anglia de la 1 octombrie au fost anulate. Asa a anuntat acum ministrul de cabinet britanic, Michael Gove. Planurile au fost examinate atent la inceputul acestei luni. Dupa o crestere a cazurilor de coronavirus, evenimentele fusesera limitate la 1.000 de persoane.

Insa, nivelul de alerta din Marea Britanie Covid-19 s-a ridicat la 4. Ceea ce inseamna ca transmiterea virusului este „ridicata sau in crestere exponentiala”. Noile masuri vor fi stabilite marti de premierul Boris Johnson.

Accesul pe stadioane in Anglia, interzis si dupa 1 octombrie 2020

Pentru BBC Breakfast, Gove a confirmat ca planurile pentru o intoarcere in scena a fanilor vor fi „intrerupte”. “Am analizat posibilitatea reintoarcerii fanilor, dar nu va fi cazul. Nu vom mai avea stadioane aglomerate de fani”, a spus el.

„Ne uitam la modul in care putem, pentru moment, sa intrerupem acel program. Dar ceea ce vrem sa facem este sa ne asiguram ca, pe masura ce circumstantele ne permit, sa aducem mai multi oameni inapoi. Virusul este mai putin probabil sa se raspandeasca in aer liber decat in ​​interior. Dar vorbim totusi de niste evenimente care ar duce la crearea unor multimi de oameni”, a mai adaugat ministrul britanic.

Accesul pe stadioane in Anglia. Majoritatea meciurilor sportive din Anglia s-au jucat cu usile inchise de la blocarea coronavirusului din martie. Inclusiv fotbalul din Premier League, finala Cupei FA, meciurile de cricket Test din Anglia si doua curse de Formula 1 la Silverstone, anunta BBC.

Evenimentele sportive care au avut loc cu multime de oameni in martie, cu putin timp inainte ca toate programele sa fie amanate si Marea Britanie blocata, au fost supuse controlului. Recent, tot mai multe cluburi de fotbal din UK au inceput sa faca o serie de concedieri, din cauza pierderilor masive.