Actrita din Fructul Oprit este insarcinata pentru prima data! Fanii vedetei Antena 1 s-au bucurat enorm, dupa ce ea a postat poza cu burtica de gravida. A ales acest mod inedit ca sa anunte pe toata lumea ca traieste cele mai frumoase momente din viata ei.

Rolul din serialul Fructul Oprit a dus-o pe Michaela in topul celor mai iubite actrite din telenovelele romanesti. Se pare ca sarcina este destul de avansata, daca judecam dupa fotografie, iar frumoasa vedeta Antena 1 ar urma sa devina mama pentru prima oara peste doar cateva luni.

Citeste si: Cum l-a anuntat Silvia Chifiriuc pe Petre Roman ca este gravida

Actrita din Fructul Oprit este insarcinata!

Frumoasa actrita a decis sa faca o sedinta foto speciala pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viata ei. In imaginea alb negru se poate vedea cum Michaela isi mangaie burtica. Nu a postat vreun mesaj complicat, ci a decis sa alature doar o inimioara langa imagine.

Citeste si: S-au nascut in aceeasi zi si din aceeasi mama, dar NU sunt gemene! Povestea fetitelor i-a socat pe medicii din intreaga lume

Vedeta nu a anuntat insa ce sex are bebelusul, asa ca fanii asteapta sa afle daca este vorba despre un baiat sau o fetita. Michaela Prosan a devenit celebra cu rolurile jucate in serialele Fructul Oprit si Sacrificiul, de la Antena 1. Insa, dupa ce s-au terminat filmarile, s-a retras si nu a mai aparut in serialul Adela, cel mai nou proiect al postului TV.

Citeste si: Andreea Banica, pe masa de operatie! Ce probleme de sanatate are cantareata: ‘Mi-e frica!’