Tragedie la Hollywood! Actorul Alec Baldwin a facut primele declaratii, dupa ce a impuscat astazi doi oameni pe platourile de filmare! Directorul de imagine a filmului Rust, Hutchins, in varsta de 42 de ani si-a pierdut viata!

Incident grav astazi pe platorile de filmare de la Hollywood! Actorul Alec Baldwin a impuscat mortal o femeie in timpul filmarilor pentru productia Rust! In urma cu putin timp, starul a facut primele declaratii cu privire la nefericitul eveniment.

„Nu există cuvinte cu ajutorul cărora să descriu șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, o mamă și o colegă de-a noastră profund admirată”, a scris Baldwin pe Twitter.

Celebrul actor Alec Baldwin (63 de ani), aflat în New Mexico, la filmările peliculei „Rust”, a tras cu o armă de recuzită şi a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins şi rănirea regizorului Joel Souza.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost dusă cu elicopterul la University of New Mexico Hospital, unde a fost declarată decedată de personalul medical, au spus autorităţile. Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost dus cu ambulanţa la Christus St. Vincent Regional Medical Center, unde îi sunt tratate rănile. Producţia filmului a fost, desigur, oprită.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a spus că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe, care s-a declanşat din greşeală.