Alex Velea si fosta lui sotie, Ana, au luat prin surprindere pe toata lumea in anul 2014, atunci cand au anuntat ca divorteaza! La scurt timp dupa despartire, Ana a parasit Romania si s-a mutat in Marea Britanie! In ultimele fotografii, tanara apare total schimbata si e de nerecunoscut!

Putina lume stie faptul ca Ana a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, specializarea Psihiatrie, in anul 2016. La scurt timp, fosta sotie a lui Alex Velea si-a deschis un cabinet de psihiatrie in Capitala, in 2019, dar a plecat din tara.

Ana s-a mutat in Marea Britanie, acolo unde locuiesc doi dintre fratii sai. Tanara le-a dezvaluit apropiatilor ca este medic al organizatiei National Health Service (NHS), serviciul national de sanatate englez, unul dintre cele patru sisteme finantate public in Regatul Unit.

Mai mult, Ana este implicata in cateva proiecte umanitare pentru zonele mai putin favorizate din Africa.

Intr-un interviu, Alex Velea spunea ca a avut o perioada in care nu se regasea, atunci cand a fost casatorit cu Ana.

„Acum cativa ani am avut o perioada in care nu ma regaseam, cand eram casatorit cu Ana, de aceea nu a functionat casnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut parintii mei. S-a intamplat inainte sa o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, ca nu ma simteam eu mandru. Imi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alaturi de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, spunea Alex Velea intr-un interviu.