Adelina Pestritu a devenit cunoscuta in Romania dupa ce s-a casatorit cu Liviu Varciu! Dupa despartirea de artist, bruneta si-a gasit fericirea in bratele lui Speak, dar relatia lor nu a rezistat. Vedeta a vorbit pentru prima data despre fostii ei parteneri, in cadrul emisiunii La Maruta.

Adelina Pestritu a fost invitata, anul trecut, in platorul emisiunii La Maruta, unde a acceptat provocarea prezentatorului si i-a catalogat cu cate un cuvant pe fostii ei parteneri: Liviu Varciu si Speal. Mai mult, bruneta a ales o descriere si pentru Stefania, actuala iubita a lui Speak.

Catalin Maruta a rugat-o atunci pe Adelina Pestritu sa caracterizeze printr-un singur cuvant mai multe personaje din showbiz, iar in lista de nume s-au aflat Liviu Varciu, Speak, dar si Stefania, potrivit viva.ro.

Dupa ce a numit-o pe Antonia superba, pe Gina Pistol fermecatoare, pe Oana Roman desteapta, pe Cristina ICH carismatica, pe Andreea Mantea descurcareata, pe Madalin Ionescu serios si pe Codin Maticiuc amuzant, Adelina a fost provocata sa-l descrie pe Speak.

Vedeta nu a fost prea incantata atunci cand Maruta i-a aratat fotografia cu fostul ei partener, cu care a fost la un pas de casatorie, insa a cedat in fata insistentelor prezentatorului TV. Ea a oferit un raspuns evaziv, iar cuvantul pe care l-a caracterizat pe Speak a fost haios.

“Am zis carismatic, amuzant. Zi-mi la amuzant un sinonim, haios. Haios, da, merge”, a spus Adelina Pestritu despre Speak. Atunci cand a venit randul Stefaniei sa o caracterizeze, bruneta a stat putin pe ganduri, incercand sa evite provocarea. Nu a reusit, dar a spus despre actuala iubita a lui Speak ca este foarte sexy: “Stefania, haioasa, am zis… Este sexy. Sexy”.

In momentul in care a venit randul lui Liviu Varciu, cu care Adelina a fost maritata, aceasta a raspuns provocarii lui Maruta, dar destul de stanjenita. Ea a spus despre fostul ei sot ca este un tip misto: “E, ce sa zic, e misto”.

Speak a rupt tacerea despre Adelina Pestritu. Lovitura umilitoare pentru bruneta

Amintiri de cosmar! Adelina Pestritu a spus adevaratul motiv pentru care a divortat de Liviu Varciu