Adevaratul motiv pentru care Andreea Balan s-a despartit de Tiberiu Argint! Era de asteptat

andreea balan si tiberiu argint s-au despartit

Dupa divortul de George Burcea, Andreea Balan si-a gasit linistea in bratele lui Tiberiu Argint! Au tinut relatia departe de ochii curiosilor, iar cantareata parea extrem de fericita! In urma cu doar doua zile, vestea despartirii lor a luat prin surprindere pe toata lumea!

Andreea Balan si Tiberiu Argint s-au despartit! Potrivit cancan.ro, la baza acestei decizii au stat mai multe motive! Viziunea diferita asupra relatiei, dorinta artistei de a se casatori din nou si ezitarea lui de a-si intemeia o familie au dus la destramarea relatiei, care dura de un an si cinci luni.

Dezvaluirile au fost facute de persoane apropiate cantaretei pentru sursa citata. La putin timp dupa ce in presa au aparut zvonurile rupturii, Andreea Balan a plecat in vacanta in Egipt, alaturi de fiicele sale, dar si de mama ei.

In urma cu un an, Andreea Balan si-a deschis sufletul si a vorbit pentru prima oara despre relatia cu Tiberiu Argint. “Sunt, in sfarsit, linistita, sunt fericita, toata perioada cu separarea, cu divortul a trecut. A trecut aproape un an, in februarie facem un an. Si sunt foarte, foarte linistita, si ma concentrez foarte mult pe fetele mele, si vreau ca aceasta latura, aceasta parte personala sa o tin pentru mine”, a dezvaluit Andreea Balan.

Relatiile Andreei Balan

În 2004, Andreea Bălan s-a mutat din casa părintească din Ploieşti, în Bucureşti, unde l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar. În aceeași perioadă, solista răspundea ambiguu la întrebările legate de pierderea virginității, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

La scurt timp după despărţire, Andreea a apărut la evenimentele mondene împreună cu Keo, cântăreț ca și ea, care a ajutat-o să treacă peste despărţirea de Teo. Cei doi au devenit în scurt timp iubiți și, aproape nouă ani mai târziu, când toată lumea aștepta de la ei vești legate de căsătorie, au anunțat că se despart. Motivul? Keo a călcat strâmb, înșelând-o pe Andreea cu cântăreața Misty.

Deși inițial l-a luat pe ”nu comentez” în brațe, Andreea a recunoscut că nu mai era fecioară de câteva luni. În 2005, Andreea și Teo s-au logodit, iar cei doi porumbei şi-au tatuat câte un inel de logodnă pe degetul inelar. Cuplul s-a destrămat însă în 2006. Se pare că Teo Păcurar voia ca Andreea să se mute cu el în Bistriţa, unde locuiau și părinţii lui.

Copleșită de durere, Andreea s-a aruncat în braţele americanului Michael, un fost pușcaș marin pentru care făcea naveta pe ruta România-SUA, după care l-a cunoscut pe actorul George Burcea, tatăl celor două fetițe ale artistei, de care a anunțat de curând că divorțează, de asemenea. Relația cu Michael s-a terminat după un an, la mijloc stând și distanța dintre cei doi.