Adevaratul testament al Printesei Diana a fost schimbat dupa moartea ei. Cine trebuia sa ii mosteneasca averea

Adevaratul testament al Printesei Diana
Adevaratul testament al Printesei Diana

Surprizele ies la iveala si dupa atat de multi ani de la moartea ei. Se pare ca adevaratul testament al Printesei Diana a fost schimbat dupa ce ea s-a stins din viata. Avea doar 36 de ani cand a plecat spre o lume mai buna, dar averea ei nu a ajuns la persoanele la care si-a dorit.

Diana isi refacuse testamentul la doar cateva luni dupa ce a divortat oficial de Charles. In varianta facuta de ea, 75% din bijuteriile si bunurile sale urmau sa fie impartite intre Harry si William.

Restul de 25% din averea printesei era pentru cei 17 fini ai ei. Mai mult decat atat, majordomul Dianei urma sa incasese 50.000 de lire sterline, iar Harry si William ar fi primit si 21 de milioane de lire sterline, atunci cand implineau varsta de 25 de ani.

Adevaratul testament al Printesei Diana a fost schimbat dupa moartea ei

Executorii testamentari au fost numite mama si sora Dianei. Ele trebuiau sa puna in aplicare ultima dorinta a printesei. Dar se pare ca au cerut un ordin prin care au modificat clauzele actului. Printul Harry si William si-au primit banii abia la 30 de ani.

Cei 17 fini ai Dianei nu au primit partea promisa din avere, ci doar cate un obiect de fiecare din colectia de bijuterii. Chiar si asa, acestea au ajuns la ei abia cand Harry a implinit varsta de 30 de ani, in anul 2014.

Printul William si-a incasat banii in anul 2014, iar Harry a primit mostenirea doi ani mai tarziu. Celelalte obiecte pretioase ramase in urma mamei lor au fost expuse in toata lumea. Fratele Printesei Diana s-a ocupat de acestea, incasand 2 milioane de dolari din taxele de intrare.

Citeste si: Printesa Diana, umilita in ziua in care si-a anuntat logodna! Cuvintele Printului Charles i-au dat cosmaruri tot restul vietii

Citeste si: Adevarul despre relatia dintre Printul Philip si Printesa Diana. Ce s-a descoperit in scrisorile pe care si le trimiteau cei doi

Citeste si: Camilla, umilita de Printesa Diana. Uluitor ce i-a spus amantei Printului Charles, de fata cu toata lumea