Adevarul despre relatia dintre Printul Philip si Printesa Diana. Ce s-a descoperit in scrisorile pe care si le trimiteau cei doi

Adevarul despre relatia dintre Printul Philip si Printesa Diana. Ce s-a descoperit in scrisorile pe care si le trimiteau cei doi
Adevarul despre relatia dintre Printul Philip si Printesa Diana. Ce s-a descoperit in scrisorile pe care si le trimiteau cei doi.

Dupa moartea ei, a iesit la iveala si adevarul despre relatia dintre Printul Philip si Printesa Diana. Tatal Printului Charles i-a uimit pe multi atunci cand s-a aflat ce credea, de fapt, despre nora lui. Se stie ca relatiile Dianei cu Familia Regala Britanica nu erau unele cordiale, dar se pare ca Philip a tinut mult la ea.

Atunci cand mariajul Dianei a inceput sa se destrame in vazul lumii, din cauza relatiei extraconjugale a lui Charles cu Camilla, Philip a simtit nevoia sa intervina, dar a facut-o intr-un alt mod fata de sotia lui, Elisabeta a II-a. In anul 1992, “Printesa Inimilor” si Charles si-au anuntat oficial divortul.

Citeste si: Ziua decesului Printesei Diana. Reactia Reginei si prima decizie a Printului Charles vizavi de fiii sai. I-a mai protejat cateva ore

Adevarul despre relatia dintre Printul Philip si Printesa Diana

Dupa interviul Printesei Diana cu Martin Bashir, care a zguduit din temelii Casa Regala Britanica, Regina Elisabeta a II-a le-a transmis Dianei si lui Charles ca ar fi mai bine sa divorteze. In faimosul interviu, Printesa a rupt tacerea despre aventura extraconjugala a sotului ei, cu Camilla Parker-Bowles.

O serie de scrisori care au fost descoperite in anul 2003 ne arata ca Philip i-a luat apararea Dianei. Aceste randuri secrete au fost dezvaluite in urma anchetei care a fost facuta dupa accidentul ei si a lui Dodi Al Fayad, in anul 2007.

Citeste si: Printesa Diana, umilita in ziua in care si-a anuntat logodna! Cuvintele Printului Charles i-au dat cosmaruri tot restul vietii

In corespondenta datata in anul 1992, Printul Philip scria: „Charles se comporta prostesc pentru un barbat in pozitia, risca totul pentru Camilla. Nu-mi pot imagina ca cineva te poate parasi pentru Camilla.

O astfel de perspectiva nici macar nu ne-a trecut prin cap. Cu cea mai mare dragoste, tata! Recunosc ca nu am talent ca si consilier matrimonial. Nu aprobam ca vreunul dintre voi sa aiba iubiti”.

Citeste si: Camilla, umilita de Printesa Diana. Uluitor ce i-a spus amantei Printului Charles, de fata cu toata lumea

Ce s-a descoperit in scrisorile pe care si le trimiteau cei doi

Se pare ca si Printesa Diana a fost impresionata de sprijinul moral primit din partea socrului ei. Se pare ca Philip se simtea legat cumva de Diana pentru ca amandoi au fost niste straini care au intrat, din dragoste, in Familia Regala Britanica.

„Draga Pa, am fost deosebit de emotionata de cea mai recenta scrisoare a ta, care mi-a dovedit, daca nu stiam deja, ca iti pasa cu adevarat. Esti foarte modest in ceea ce priveste abilitatile tale si nu sunt de acord cu tine!”, i-a raspuns Printesa Diana.

Citeste si: Iubitul secret al Printesei Diana. Cu el a vrut, de fapt, sa se casatoreasca. Incredibil cine este barbatul

Insa, dupa publicarea biografiei Printesei, in anul 1992, tonul lui Philip din scrisori s-a schimbat radical. Acest lucru a ranit-o foarte mult pe Diana. Se pare ca el ar fi afirmat ca gelozia si comportamentul ei irational ar fi fost de vina pentru aventurile lui Charles.

Actorul Tobias Menzies din serialul The Crown, crede ca Philip a judecat-o gresit pe Diana, insa era cu siguranta fascinat de ea.

Citeste si: Fapte interesante despre Printesa Diana. A fost ingropata cu un rozariu daruit de Maica Tereza

“El ajunge, de fapt, sa o subestimeze, poate fi vorba de o orbire usor paterna. Intr-un mod usor demodat, cred ca a fost impresionat de feminitatea si frumusetea ei. El a fost cumva sedus de ea.

Este foarte amagit de aceasta frumoasa tanara si nu inregistreaza cu adevarat tulburarile pe care le are, care sfarsesc prin a fi foarte distructive pentru familie si evident fatale pentru ea insasi”, a afirmat el, conform OK Magazine.

Sursa foto: Marie Claire