Adrian Minune și Cati Simionescu sunt împreună de peste 30 de ani și sunt căsătoriți de mai bine de 17 ani de zile. Ei au împreună două fete și un băiat: pe Carmen, Adriana și pe Adrian. Celebrul manelist a împlinit in urma cu doua luni vârsta de 47 de ani și a dat o petrece cu foarte mulți invitați.

Cele mai importante persoane din viața artistului au fost prezente la petrecere, unde s-au făcut dedicații și s-a lăsat chiar și cu lacrimi.

Karmen Simionescu a postat mai multe videoclipuri pe pagina ei de Instagram, acolo unde a surprins un moment extrem de emoționant cu părinții ei. Adrian Minune  a izbucnit în lacrimi, în timp ce se cânta și se făceau dedicații. Cati Simionescu i-a oferit cadoul soțului ei o brățară, pe care i-a și pus-o la mâna.

Femeia i-a pupat mâna soțului ei, gest pe care Adrian Minune i l-a întors soției sale, tot cu lacrimi în ochi. Manelistul nu și-a mai putut găsi cuvintele, iar de fiecare dată când ducea microfonul la gură, el nu mai putea să spună nimic din cauza emoțiilor.

Cati a suferit o interventie chirurgicala in Turcia, dupa ce a fost gasita cazuta in casa. Totul s-a intamplat in luna august, iar atunci Adrian Minune a facut primele declaratii.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

”Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook.