Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama a luat prin surprindere pe toata lumea. Adriana Bahmuteanu a vorbit despre aceasta despartire si sustine ca stie adevarul din spatele rupturii dintre ei.

Adriana Bahmuteanu a vorbit despre divortul dintre Pepe si Raluca. Ea sustine ca Raluca a suferit destul de mult in anii de casnicie cu Pepe. Mai mult Adriana Bahmuteanu a insinuat ca Pepe ar fi primit mesaje de la diferite femei, iar acest lucru nu a fost pe placut sotiei lui.

“Sigur, e misto sa traiesti cu un artist, insa nu stiu cat de bine e sa-ti petreci singura weekendurile, sa fii singura de sarbatori, el sa fie mereu plecat. poti ajunge la un moment dat sa fii tu cea care are singura grija de copii, de gospodarie.

Trendul, acum, este sa discuti de la inceputul relatiei aceste lucruri, sa nu te trezesti dupa aceea ca ai surprize. De asemenea, nu stiu cat de misto e sa vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, ca sa sunt artistii. E greu sa te controlezi in aceste situatii”, a declarat Adriana Bahmuteanu, pentru wowbiz.ro.

Mai mult, Adriana sustine ca Ralucai nu i-a fost usor la inceputul relatiei, atunci cand a fost atacata deoarece lumea nu o cunostea. Dupa spusele vedetei, familiile lui Pepe si a Ralucai incearca sa-i impace pe cei doi.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

“Eu cred ca Ralucai nu i-a fost usor, a fost atacata destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat sa declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu sa-ti asumi rolul asta. Pe de alta parte, nu stiu daca este o decizie definitiva. Din ce am inteles, ei nu anuntasera nimic inainte, toata lumea a fost surprinsa iar acum au sarit rudele pe ei, sa se impace. Ceea ce iar nu e ok, pentru ca ar trebui lasati in pace, sa-si rezolve treburile. Ei traiesc unul cu altul, ei stiu mai bine ce au de facut”, a conchis vedeta.