Alex Velea, razboi total cu Catalin Maruta! Mesaj dur acum la TV: ‘Daca as fi vorbit eu de Andra…’

Alex Velea, razboi total cu Catalin Maruta! Mesaj dur acum la TV
Alex Velea, razboi total cu Catalin Maruta! Mesaj dur acum la TV

Alex Velea continua razboiul cu Catalin Maruta. Iubitul Antoniei este foarte suparat pe realizatorul emisiunii de la ProTV, dupa ce acesta a postat un mesaj pe Facebook, in care il viza pe Velea.

In emisiunea XNS de la Antena Stars, cantaretul sustine ca este extrem de deranjat de modul in care Catalin Maruta a tot jignit-o pe Antonia.

Citeste si: Alex Velea l-a injurat pe Catalin Maruta! De la ce a pornit scandalul: A sunat-o pe mama

Alex Velea, razboi total cu Catalin Maruta! Mesaj dur acum la TV

„Nu mi-a placut niciodata sa generez scandaluri, nu imi place nici sa le intretin. Dar uneori simt nevoia sa dau replica, pentru ca ma simt prea atacat. Asta e mai nasol ca imi ataca familia. Daca au ceva de zis, sa imi zica mie. Nu e genul meu sa improsc cu noroi in stanga si in dreapta.

Cu Maruta m-am si certat, ca tocmai pe ei ii invita si le punea intrebari despre nevasta-mea. (n.r. Mario si Lino) M-a jignit prea rau, si a jignit-o pe nevasta-mea. Daca foloseamm numele nevestei lui, daca as fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu stiu daca mai punea textul ala, ca la sfarsit sa spuna ca suntem barbati si sa ne strangem mana. E fals, e la misto, l-au pus sefii sa il puna”, a declarat Alex Vlea, la Antena Stars.

Citeste si: Catalin Maruta, replica pentru Alex Velea, dupa ce iubitul Antoniei l-a injurat

„Nu vreau sa il jignesc. Am zis ca sunt prietenii mei, 100%, apoi am vazut ca el poate sa renunte la prietenia asta a noastra foarte usor cand e sa ma mascareasca. Am mai avut problema asta, in 2012. Si l-am luat, l-am injurat.

A sunat-o si pe mama, acelasi text, ca suntem ca o familie, ca in familii mai sunt si certuri, a induiosat-o pe mama, asta dupa ce mamei ii crescuse tensiunea. Ne-am impacat, am fost la concerte, in turnee impreuna. Nu faci asa, nu ai cum sa ma mascaresti tu pe mine cu acei copii pentru care eu am facut tot.

Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau sa mai vorbesc cu el, sa il mai vad, sa mai colaborez”, a mai adaugat Alex Velea.

Citeste si: Alex Velea, replica dura pentru Catalin Maruta: Nea Maruta, hai sa-ti zic si parerea mea