Alexandra Dinu, out de la Pro TV! Cine i-a luat locul la Romanii au talent! Si Florin Calinescu a fost inlocuit

juriu romanii au talent sezonul 12 alexandra dinu pleaca de la pro tv dragos bucur mihai bobonete

Surpriza pentru fanii emisiunii Romanii au talent! Dupa plecarea lui Florin Calinescu, un alt nume mare paraseste masa juratilor! Este vorba despre Alexandra Dinu! Postul TV a anuntat cine le va inlocui pe cele doua vedete la masa juriului in urmatorul sezon!

Pro TV a inceput filmarile pentru sezonul 12 Romanii au talent! Cea mai mare schimbare este plecarea Alexandrei Dinu! Potrivit primelor informatii, producatorii ar fi luat aceasta decizie pentru a aduce o dinamica momentului jurizarii. Mihai Bobonete si Dragos Bucur se vor alatura la masa juratilor! Cele doua vedete ii va inlocui pe Florin Calinescu si Alexandra Dinu!

Smiley si Pavel Bartos vor prezenta in continuare emisiunea de la Pro TV! Dragos Bucur s-a aratat entuziasmat de noua colaborare: „Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”.

Mihai Bobonete a facut si el primele declaratii: „Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare.

Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”.