Alina Sorescu si Alexandru Ciucu s-au despartit dupa 12 ani de casnicie! Cantareata a vorbit despre perioada grea prin care trece si a facut declaratii cel putin interesante despre planurile sale de viitor!

Chiar dacă viața vedetei a luat-o în prezent pe un drum neașteptat, Alina Sorescu a făcut o mărturisire neașteptată în cel mai recent interviu acordat la TV.

La scurt timp după ce în presă a apărut zvonul că Alexandru Ciucu ar avea deja o relație la Paris, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată. Răspunsul Alinei a fost unul categoric.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu, conform Viva.

Chiar dacă n-ar spune nu niciodată la gândul unei căsătorii în viitor, artista are alte priorirăți acum, iar în centrul vieții ei se află, evident, cele două fetițe.

Totodată, Alina Sorescu a făcut câteva lămuriri despre despărțirea de fostul ei partener. Vedeta a precizat că a depus acțiunea de divorț în luna februarie și că decizia nu a fost „luată peste noapte”. 

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”,  a mai spus Alina Sorescu.

Alina Sorescu să divorțeze de Alexandru Ciucu după 12 ani de căsnicie. Pe lângă o poveste de dragoste pierdută, cei doi au împreună două fete superbe: Carolina, în vârstă de 8 ani și jumătate, și Raisa, în vârstă de 6 ani.