Alexia Eram si secretul rusinos. Cum a fost filmata fiica Andreei Esca

Alexia Eram si secretul rusinos. Cum a fost filmata fiica Andreei Esca pe strada, in miezul zilei
Alexia Eram si secretul rusinos. Cum a fost filmata fiica Andreei Esca pe strada, in miezul zilei

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a fost mereu considerata drept o fata foarte cuminte. Se pare insa ca si ea picat in patima unui viciu. Cel putin asa se poate observa din imaginile surprinse de paparazzii Spynews. Tanara a fost prinsa pe picior gresit in Bucuresti, in fata unui restaurant. Aici s-a intalnit cu una dintre prietenele ei, apoi au stat la o barfa ca intre fete.

Citeste si: Ce facea Andreea Esca la Revolutie. Amintiri despre Nicolae Ceausescu

Dupa ce s-a intors de la Londra, fiica prezentatoarei de la ProTV a fost ocupata constant. Fie a participat la emisiuni, alaturi de iubitul ei, Mario Fresh, fie s-a ocupat de colaborarile platite pentru retelele de socializare. Este urmarita de romani pe internet si pare sa aiba tot ce isi doreste in viata.

Alexia Eram si secretul rusinos. Cum a fost filmata fiica Andreei Esca pe strada

Dupa ce a ajuns in fata restaurantului, Alexia Eram s-a intalnit cu prietena ei. Apoi, i-a aratat ceva pe telefonul mobil, in timp ce tragea cu nesat din tigara electronica. Cele doua pareau sa fie foarte atente la ecranul telefonului. Nu se stie exact ce vedeau, dar Alexia Eram a si ras de cateva ori, in timp ce amica ei o aproba.

Citeste si: Cum arata acum Alexandre Eram. Sotul Andreei Esca, transformare totala

Cele doua s-au bucurat, la acel moment, de vremea frumoasa de afara. Alexia Eram s-a imbracat intr-o jacheta neagra, din piele, cu pantaloni de trening si adidasi in picioare. Fiica Andreei Esca era foarte concentrata pe ceea ce se vedea in ecranul telefonului mobil. In tot acest timp, a continuat sa fumeze din tigara electronica.