Alimentul miraculos care scoate grasimea din sange. Aceasta planta minunata este folosita inca de pe vremea incasilor. Reprezenta chiar alimentul lor de baza, numind-o cereala mama. Nutritionistii sustin punctul de vedere al poporului stravechi. Specialistii recomanda ca acest ingredient sa nu ne lipseasca din alimentatie.

Motivele sunt numeroase, dar astazi va explicam cateva dintre ele. In cazul acestui aliment, nivelul proteic se apropie de cel al unor sortimente de carne foarte populare. Insa, cel mai important aspect este ca NU contine colesterol. Mai mult decat atat, reduce cantitatea de grasimi din sange.

Quinoa este un aliment care ajuta la prevenirea afectiunilor cardiovasculare. Impiedica si formarea placilor de aterom, scazand astfel riscul de atac de cord si de accident vascular. Boabele de quinoa stimuleaza si sistemul imunitar. Contin vitaminele A, C, D, E, K si complexul B. De asemenea, sunt extrem de bogate in calciu, cupru, magneziu, crom, iod, potasiu, zinc si seleniu.

Quinoa este si o sursa de calciu mult mai usor de asimilat de catre organism decat cel care provine din lapte sau alte produse derivate. Quinoa mentine si respiratia sanatoasa. Previne, de asemenea, problemele urinare, ajuta la buna functionare a creierului. Tot aceasta planta ajuta si la dezvoltarea sanatoasa si viguroasa a dintilor si a oaselor, scrie antena3.ro.

Alimentul miraculos care scoate grasimea din sange. Este o samanta micuta, care are o aroma usoara de nuca si o textura pufoasa si cremoasa, Este foarte usor de mestecat. La fel ca orezul, quinoa absoarbe zeama si aroma oricarui sos sau ingredient cu care este combinata. Ca sa indepartezi gustul usor amarui, trebuie sa o lasi mai mult timp in apa, inainte de preparare.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

Exista mai multe tipuri de quinoa, dar Romania sunt folosite in special cele albe, rosii si negre. Quinoa alba este cel mai des intalnita. Este, de asemenea, si cea mai delicata ca si textura. Se gateste in doar 15 minute. Pentru a nu se lipi boabele intre ele, se recomanda sa puneti o lingura de ulei, scrie Paradisul Verde.