Alina Sorescu a făcut acum anunțul care i-a luat prin surprindere pe fanii ei! S-a întâmplat totul în secret, în luna octombrie, dar acum au apărut imaginile pe internet.

Cântăreața se ocupă și acum de muzică. Însă, de data aceasta, este vorba despre grupurile de copiii pe care îi pregătește pentru o carieră de succes în acest domeniu.

Soția lui Alexandru Ciucu a dezvăluit astăzi într-un vlog nou, promovat și pe rețelele de socializare, că a înregistrat un cântec frumos în secret, în luna octombrie.

Nu a fost singura care a participat, ci alături i-au fost mai mulți copilași de care se ocupă ea la cursuri. Totul s-a petrecut chiar în studio-ul celebrului Mihai Alexandru.

Piesa nouă se numește “E ziua ta”, iar Alina speră ca aceasta să aibă succes la toate petrecerile aniversare ale copiiilor.

“Trebuia să avem în repertoriul nostru o melodie pe care să o cânte toți picii, toți părinții și tot bunicii la petrecerea copiilor. Întâi înregistrez eu, apoi înregistrează picii. De fiecare dată, la studio ne așteaptă o zi lungă pentru că nu este un proces foarte ușor chiar dacă așa pare din exterior. E un proces destul de complex”, a dezvăluit Alina Sorescu în vlogul ei.

Cu toate că pe plan profesional îi merg toate strună, pe plan personal a fost o perioadă foarte dificilă pentru îndrăgita cântăreață. După ce și-a șters de pe contul de Instagram pozele în care apărea alături de soțul ei, Alexandru Ciucu, s-au intensificat zvonurile legate de divorț.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

Cu toate că nu a confirmat nimic în mod oficial până acum, Ciucu a fost surprins de mai multe ori în ipostaze suspecte alături de alte femei decât soția lui.