Amenda de 1.000 de lei pentru mii de romani care stau la bloc. Greseala banala care te poate costa scump

amenda pentru cei care stau la bloc romania

Amenda de 1.000 de lei pentru mii de romani care stau la bloc. Cine risca sa scoata aceasta suma din buzunar? Greseala banala care te poate costa scump, daca locuiesti in acest oras.

Confom Adevarul, consilierii locali din municipiul Constanta discuta o propunere a primariei care i-ar putea pune pe locuitori in pericolul de a fi taxati dur de catre autoritati. Primaria le-a propus sa voteze Regulamentul privind imbunatatirea activitatii de gospodarire, protectia mediului, intretinerea si infrumusetarea municipiului Constanta.

Citeste si: Cresc amenzile pentru soferi. Cat vor plati in plus de la 1 ianuarie 2020

Amenda de 1.000 de lei pentru mii de romani care stau la bloc

Prin acest Regulament, administratia locala propune interzicerea urmatoarelor activitati:

  • Patrunderii fara drept sau/si rascolirea gunoiului din containere sau locuri special amenajate de catre persoane fizice, in scopul recuperari! unor obiecte, materiale reciclabile, hartii, resturi alimentare, etc.
  • Scuipatul, aruncarea de hartii, sticle sau a oricarui tip de ambalaj sau resturi din acestea, resturi de tigari, coji de seminte sau a oricaror resturi alimentare sau nealimentare, pe alei, peluze, in parcuri, zone verzi, pe drumuri si trotuare sau in orice alt loc public sau privat de folosinta comuna, inclusiv in mijloacele de transport in comun.
  • Spalarea vehiculelor, a oricaror bunuri sau obiecte pe drumuri sau in alte locuri publice.Spalarea vehiculelor pe proprietatile private daca se afecteaza in vreun fel domeniul public sau proprietatile invecinate, inclusiv prin imprastierea vaporilor de apa rezultat din spalarea vehiculelor.
  • Intinsul franghiilor pentru uscarea rufelor pe exteriorul imobilelor.
  • Curatarea covoarelor pe domeniul public.

Citeste si: O femeie a gasit sute de bilute misterioase in casa. A pus poza pe internet si a ramas socata. Ce erau, de fapt

Cei care nu respecta aceste prevederi legale, ar putea fi sanctionati cu o amenda contraventionala cuprinsa intre 500 si 1.000 de lei pentru persoane fizice si intre 1.500 si 2.500 de lei pentru persoane juridice.

Citeste si: Sotia lui a deschis o cutie veche si i-a aflat secretul teribil. Cine era, de fapt, barbatul din poza