Reghe a implorat-o pe Anamaria Prodan! Gata, s-a terminat

anamaria prodan divort reghe 112 apel

Dezvaluiri inedite in cazul divortului dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf! La doar cateva zile dupa ce celebrul antrenor a anuntat despartirea, situatia a luat o turnura incredibila! In plus, presa din Romania vine cu informatii bomba!

Pe 17 iunie au aparut primele informatii cu privire la divorul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecempf! Atunci, antrenorul a confirmat zvonurile pentru fanatik.ro: “Da, este adevarat”. In aceiasi zi, Anamaria a infirmat informatiile si a spus ca nu s-a intamplat nimic intre ei.

“Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, a marturisit atunci impresara, pentru sursa citata.

Potrivit cancan.ro, in urma cu aproximativ o saptamana, un episod incredibil ar fi avut loc la vila lor din Snagov! Cei doi soti ar fi sunat la 112, pe rand! Primul apel ar fi fost cel al lui Laurentiu Reghecampf, care ar fi anuntat ca sotia sa este extrem de agitata si vrea sa plece cu masina, amenintand ca are de gand sa-si faca rau. Apoi, un al doilea apel ar fi venit de la vila din Snagov de la Anamaria Prodan, care ar fi cerut ajutorul pe motiv ca ar fi sechestrata de sot, informeaza sursa citata. Un echipaj de Politie si o ambulanta au ajuns la fata locului pentru a calma spirite.

Anamaria Prodan a incercat din nou sa lamureasca azi situatia divortului, pentru Fanatik.ro: “Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta, pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face”.