Anamaria Prodan, primele declaratii despre Florentina Raiciu, presupusa amanta a lui Reghe: E jenant

florentina raiciu reghecampf presupusa amanta anamaria prodan

De cateva zile bune, presa din Romania a tot scris despre un presupus divort intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf! Impresara a rupt tacerea si a dorit sa clarifice lucrurile, avand in vedere ca s-a vorbit depre o asa zisa amanta!

Anamaria Prodan a rupt tacerea, la mai bine de o saptamana dupa ce s-a spus ca divorteaza de Laurentiu Reghecampf! Impresara a avut o interventie in cadrul unei emisiuni de sport, unde a vorbit despre acest subiect sensibil din familia ei! Potrivit vedetei, totul a plecat de la niste delaclaratii date de Gigi Becali! Latifundiarul a spus atunci ca Reghe ar avea o amanta, careia i-a facut un salon de infrumusetare!

“Totul a început din ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut și au apărut tot felul de nume de femei. Cu amantă de 8 ani, că Anamaria Prodan are și ea pe cineva. Am mii de mesaje și toată lumea pune câte o întrebare. Toți mă întreabă… Familia este ok. Eu nu sunt femeia care a stat la mâna unui bărbat. Nu există că l-am luat de bărbat ca să am mașini sau altceva. (…)

E jenant că în 2021 mai avem discuții de genul acesta. Că are amantă de 8 ani și nevastă-sa doarme, stai că a furat averea familiei și a făcut nu știu cui salon. El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…”, a declarat Anamaria Prodan.

Potrivit viva.ro, Florentina Raiciu este o blondă sexy care a pozat în Playboy, dar a fost și asistentă TV la Antena Stars.

Nu exista nicio plangere penala pe numele Anamariei Prodan

Potrivit spynews.ro, Politia Capitalei a dezvaluit ca informatiile aparute in media cu privire la presupuse fapte grave comise de interlopi la comanda Anamariei Prodan nu s-au concretizat cu vreo plangere penala: “Pe numele persoanei in cauza (Anamaria Prodan n.r) nu au existat si nu exista plangerile despre care s-a discutat in spatiul public”.

Contactata, Anamaria Prodan a facut primele declaratii cu privire la aceasta situatie: „Eu am spus întotdeauna că nu există așa ceva! Eu sunt Anamaria Prodan și, în viața asta, orice iubită, prostituată, amantă, chat-istă, orice ar exista în viața asta pe Pământ lângă bărbat, lângă prieten, sau la brațului unui prieten sau al soțului meu, eu nu mă voi coborî la nivelul acestor femei, să ameninț, să plătesc interlopi… Culmea, interlopi care se autodenunță!

O prostie mai mare nu am auzit în viața mea! Ca să… ce?! Să dau valoare unor astfel de femei? Doamne, Dumnezeule! Eu toată viața am zis că mai bine s-ar duce la muncă, decât să stea cu picioarele desfăcute 30 de ani și să cerșească bani și să fie neica-nimeni pe stradă. Să pândească bărbați cu bani, proști!

Eu sunt Anamaria Prodan și nimeni pe Pământul ăsta n-o să mă aibă la mână cu ceva, n-o să cer în viața mea nimic nimănui, pentru că sunt capabilă să pot să fac orice, fără să cer ajutorul nimănui! Iar cine a spus despre mine asemenea nenorociri, doar așa… ca să îmi strice imaginea… Eu nu am nevoie de interlopi ca să îmi rezolv problemele. Ce să zic? Cine greșește, plătește! Asta e regula mea de viață, chiar și în familia mea: cine greșește, plătește! Simplu!”.