Anamaria Prodan si Lurentiu Reghecampf s-au intalnit pentru prima data dupa izbucnirea scandalului. Cei doi au reusit sa se vada, dupa o lunga perioada tensionata. Dezvaluirea a fost facuta chiar de impresara.

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan au hotarat sa mearga pe drumuri separate. Impresara a dezvaluit ca in urma in luna octombrie s-a intalnit cu Reghe la Snagov, acolo unde a fost organizata o petrecere de Halloween. Mai mult, antrenorul si-a intalnit baietii: pe Bebeto si pe Luca.

”Da, a fost la noi la Snagov. A fost un party de Halloween la care a participat și el. Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani.

Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Catalin Botezatu, despre Anamaria Prodan

Dupa 15 ani de casnicie, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au decis sa divorteze! Impresara este o femeie puternica si a demonstrat pana acum acest lucru, iar viata ei merge mai departe. Catalin Botezatu, bunul ei prieten, a vorbit despre barbatul care ar putea sta la bratul Anamariei Prodan.

Designerul a dezvaluit ce calitati trebuie sa aiba cel care doreste sa-i fure inima impresarei. In primul rand, acesta trebuie sa fie… special.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

„De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea.

E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a declarat Cătălin Botezatu la un post de televiziune.