Andreea a fost ucisa cu bestialitate la doar 23 de ani, in fata fetitei ei. Cine este criminalul din Bucuresti. Cazul care zguduie o tara intreaga

Andreea a fost ucisa cu bestialitate la doar 23 de ani, in fata fetitei ei. Cine este criminalul din Bucuresti
Andreea a fost ucisa cu bestialitate la doar 23 de ani, in fata fetitei ei. Cine este criminalul din Bucuresti

Andreea a fost ucisa cu bestialitate, chiar in fata fetitei ei, de doar patru anisori. Crima din Capitala a ingrozit toata tara. Barbatul si-a injunghiat in mod repetat partenera de viata, alaturi de care locuia in sectorul 6 din Bucuresti, in cartierul Militari.

Ionut Alexandru Busa, criminalul tinerei, s-a certat cu victima, a apucat un cutit si a ucis-o cu sange rece. A injunghiat-o in mod repetat in zona abdomenului, apoi i-a provocat si rani grave in zona capului, conform Spynews. Ulterior, barbatul a fugit, dar criminalul din Militari si-a pus capat zilelor inainte sa fie arestat, informeaza Adevarul.

Citeste si: Nicoleta a fost ucisa cu sange rece! Au fost decretate trei zile de doliu

Andreea a fost ucisa cu bestialitate la doar 23 de ani, in fata fetitei ei. Cine este criminalul din Bucuresti

Se pare ca Ionut Alexandru Busa a fugit de la locul faptei, apoi s-a sinucis in locuinta proprie, acolo unde a fost descoperit de politisti.

Citeste si: Ce scrie pe crucea Ioanei Condea, tanara ucisa de un proxenet. Iti dau lacrimile daca citesti!

El este criminalul din Bucuresti

„Astazi, prin apel 112, Politia Capitalei a fost sesizata cu privire la faptul ca o femeie, de 23 de ani, a fost agresata ,in locuinta, de catre concubinul ei. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 21 Politie, precum si echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni si in pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fata locului cercetarile sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si politisti ai Serviciului Omoruri, in vederea stabilirii situatiei de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificari in vederea depistarii barbatului. Cercetarile sunt efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Citeste si: Elena a fost gasita moarta in apartament! Tragedia care a ingrozit Romania