Vestea ca Andrei Stefanescu si Antonia a divortat a surprins pe toata lumea. Artistul a povestit o intamplare din 2007, atunci cand Gigi Becali i-a donat o suma de bani pentru a show-ul realizat de Romania la Eurovision.

Andrei Stefanescu a poestit cum Gigi Becali a sponsorizat show-ul realizat de Romania la Eurovision in 2007. Atunci, tara noastra a fost reprezentata de formatia Todomondo. Finantatorul FCSB a donat atunci suma de 5000 de euro pentru ca spectacolul Romaniei de la Helsinki sa iasa perfect.

“Gigi Becali m-a ajutat pe mine direct, in 2007. Lumea trebuie sa stie. In 2007 sau 2008, cand am castigat noi Eurovision Romania, am plecat la Helsinki. La Helsinki, din pacate, pentru scenografia noastra… Noi aveam niste momente, voiam niste artificii, niste perdele de artificii care sa sara in sus. Asa era momentul nostru gandit la Bucuresti.

In spate era un perete plin de leduri, pe scena la fel, se vedeau tot felul de imagini din tarile respective, despre care noi cantan. La un moment dat, pe final ne trebuiau niste artificii care sa sara, sa coboare, era un moment culmunant al piesei. Neavand posibilitatea, costau 5000 de euro ce ne trebuia. N-am avut la cine sa apelam si am apelat la Gigi. Gigi Becali a zis: E pentru Romania? Iti dau banii. Si ne-a dat cei 5000 de euri, cu care noi am reusit sa facem momentul sa arate foarte bine Romania. Noi eram Romania in momentul acela. A dat acest cadou pentru ca noi sa avem un show frumos la spectacol. Face lucruri care ajuta oameni si care nu se stiu”, a dezvaluit Andrei Stefanescu anul trecut, la emisiunea Star Matinal de Weekend.

Azi a anuntat ca a divortat de Antonia

Solistul a publicat un mesaj pe o retea de socializare, in care a precizat ca divortul s-a finalizat pe cale amiabila la notar, in luna septembrie a acestui ani. Andrei Stefanescu si Antonia au impreuna un copil, pe Ayan.

“Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri. Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat.

Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai. Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna.

Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan.

Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum.

Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea. Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!”, a scris Andrei Stefanescu pe Facebook.