Surpriza in showbiz! Antonia, fosta sotie a lui Andrei Stefanescu, si-a refacut viata alaturi de Vincenzo Aiello, fost concurent in echipa lui Catalin Scarlatescu, in emisiunea Chefi la cutite de la Antena 1!

In luna decembrie a anului trecut, Andrei Stefanescu si sotia sa, Antonia, anuntau ca divorteaza dupa sapte ani de casnicie! Decizia lor a luat prin surprindere pe toata lumea! Acum, Antonia si-a refacut viata alaturi de Vincenzo Aiello, un fost concurent de la Chefi la cutite!

”M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, povestea Enzo la Chefi la cutite.

Antonia si Vincenzo nu se mai ascund si au postat fotografii cu ei impreuna pe retelele de socializare! Mai mult, au confirmat relatia pentru spynews.ro: ”Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți”.

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Contactat telefonic, Andrei Stefanescu nu a dorit sa dea detalii despre noua relatie a fostei lui sotii. “Nu am ce să comentez, nu comentez nimic pe acest subiect”, a spus Andrei Ștefănescu pentru fanatik.ro.