Antonia a povestit in cadrul unui interviu ca s-a dus sa-si faca analizele de rutina, dupa ce se simtea tot mai obosita! In urma controlului medical, specialistii au descoperit ca varsta sa biologica este de 69 de ani.

Chiar daca are doar 33 de ani, stresul si stilul de viata agitat s-au rasfrant asupra Antoniei. Cantareata a dezvaluit ca si-a facut analizele de rutina si a descoperit ca varsta sa biologica este de 69 de ani.

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult. De părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a declarat Antonia pentru OK!Magazine.

Iubita lui Alex Velea a luat deja primele masuri si spune ca acum are grija la alimentatie, face sport si se odihneste mai mult: „Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte. Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă”.

Antonia a dat-o la pace cu fostul ei sot, Vincenzo Castellano

Antonia si Alex Velea au luat in urma cu cateva luni pe toata lumea prin surprindere! Cantareata a postat pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Alex Velea, Vincenzo Castellano si iubita acestuia, Andreea Ramona! Cele doua cupluri apar in premiera impreuna tinandu-se de gat si zambind!

Se pare ca Antonia si Alex Velea au mers atunci in Italia pentru a o vizita pe fiica solistei, Maya, care sta la tatal ei! Acolo a avut loc o petrecere si toti s-au comportat ca o adevarata familie.

Solista a confirmat la sfarsitul anului 2020 faptul ca a incheiat divortul de fostul ei sot, Vincenzo Castellano. “Am incheiat divortul. In ceea ce priveste nunta, nu ne gandim acum la acest aspect, pentru ca nu este un moment in care astfel de evenimente pot avea loc”.