Anunt bomba in showbiz! Iubita lui Razvan Simion este insarcinata?! Ce s-a aflat despre Daliana

Anunt bomba in showbiz! Iubita lui Razvan Simion este insarcinata?!
Anunt bomba in showbiz! Iubita lui Razvan Simion este insarcinata?!

Dupa nunta surpriza a lui Dani Otil, se pare ca si prietenul lui pregateste ceva neasteptat. Sau asa se intelege din schimbul lor de replici de la TV. Este oare iubita lui Razvan Simion insarcinata? Ce a anuntat prezentatorul TV de la Antena 1 despre partenera lui de viata, Daliana Raducan.

Razvan mai are doi copii din casnicia cu Diana. Chiar daca a venit in discutie si acest subiect cand era impreuna cu Lidia Buble, relatia acestora a ajuns la final inainte sa devina parinti. Acum, la TV, matinalul de la Antena 1 a scapat porumbelul la TV, dupa nunta lui Dani Otil.

Citeste si: Lidia Buble a rupt tacerea! A spus adevarul despre Daliana, noua iubita a lui Razvan Simion

Anunt bomba in showbiz! Iubita lui Razvan Simion este insarcinata?!

Dupa ce Simion a inceput sa bea dintr-un smoothie, Otil i-a atras atentia si l-a avertizat ca risca sa se murdareasca pe vesta. „Dai pe asta si ce iti iei la botez? Nu te mai chem sa stii!”, a afirmat Dani.

“M-am dus la el la nunta imbracat ca ginerica. Daca ma cheama la botez, lui e frica sa ma cheme, ca daca fac un copil…”, a continuat Razvan. “Are si timp…”, a completat Dani Otil. “La mine in trei luni e gata!”, a incheiat Razvan Simion.

Citeste si: A scapat porumbelul la TV! Adevaratul motiv pentru care Razvan Simion s-a despartit de Lidia Buble

Razvan Simion si Daliada Raducan au reusit sa uluiasca pe toata lumea, dupa ce au petrecut impreuna la nunta lui Dani Otil. Asa cum era de asteptat, cei doi matinali s-au distrat pe cinste alaturi de femeile cu care se iubesc. Gestul facut de Simion, la cateva ore dupa cununia prietenului sau i-a lasat pe multi masca.

Citeste AICI toata povestea despre decizia luata de Razvan si Daliada.