Victor Slav si Anda Adam fac parte din acelasi proiect la Kanal D! Prezentatorul i-a luat locul Ilincai Vandici la Bravo, ai stil, care are niste probleme de sanatate!

Victor Slav si Anda Adam s-au intalnit la emisiunea Bravo, ai stil de la Kanal D dupa 10 ani de la despartire! Vedeta va prezenta o vreme emisiunea, in locul Ilincai Vandici care se confrunta cu probleme de sanatate.

Concurentele, dar si Anda Adam au ramas fara cuvinte in momentul in care a patruns in cabina de machiaj de la Bravo, ai stil. Victor Slav a marturisit la emisiunea lui Teo Trandafir ca a avut emotii.

„Nu pot sa spun ca nu am emoții, de fiecare dată cand urc într-un platou am emoții. În această emisiune mă simt în largul meu, am mai fost pe aici două sezoane. Fetele m-au primit foarte bine. O gașcă mișto și foarte cool”, a declarat Victor Slav, la Teo Show.

Prezentatorul a spus ca a ramas intr-o relatie buna cu Anda Adam, in ciuda celor 10 de ani de la despartire. „Suntem niște oameni care nu mai suntem împreună de 9 ani de zile cred. Suntem prieteni, ne vedem, ne salutăm. Uite că facem parte din aceeași emisiune”, a mai declarat noul prezentator de la „Bravo, ai stil! Celebrities’.

De ce s-au despartit Victor Slav si Anda Adam

La acea vreme, vestea ca Anda Adam si Victor Slav s-au despartit a reprezentat un adevarat soc in showbiz-ul din Romania! Formau unul dintre cele mai longevive cupluri, motiv pentru care nimeni nu se astepta la o separare.

Cei doi au luat această decizie de comun acord şi sunt hotărâţi să meargă pe drumuri separate. Ambii sunt de părere că aceasta e cea mai bună soluţie şi sunt convinşi că vor rămâne buni prieteni!”, se arată în comunicatul de presă transmis la acel moment.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

S-a spus atunci ca Victor Slav si-ar fi dorit o familie alaturi de Anda Adam, dar ea nu lua in calcul acest aspect la acea vreme, preferand sa se concentreze pe cariera. Acesta ar fi fost motivul care a dus la despartire.

„Din ceea ce ştiu eu, Victor a tot insistat pe tema unei căsătorii, dar Anda îl tot ducea cu vorba.

De altfel, el îşi dorea şi copii, dar ea susţinea tot timpul că nu este momentul, că pe primul loc este cariera şi că nu ar avea timp din cauza profesiei să se ocupe şi de un bebeluş. Probabil că el s-a săturat să fie a cincea roată la căruţă şi, văzând că nu ajung la o înţelegere, a decis că e cazul să pună capăt relaţiei, mai ales că, în ultimele câteva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, a povestit un apropiat al cuplului la acel moment.