Asia Express sezonul 4. Gina Pistol, inlocuita la Antena 1. Cine ar putea prezenta emisiunea

Asia Express sezonul 4. Gina Pistol, inlocuita la Antena 1. Cine ar putea prezenta emisiunea
Asia Express sezonul 4. Gina Pistol, inlocuita la Antena 1. Cine ar putea prezenta emisiunea

Asia Express sezonul 4. Cu toate ca fanii Antena 1 nu mai sperau sa primeasca o veste buna, iata ca emisiunea continua. Sezonul 4 a devenit o certitudine, iar producatorii sunt in discutii avansate pentru organizarea acestuia. Insa, momentan planurile se schimba de la o zi la alta, din cauza pandemiei. Echipa are niste idei deocamdata, dar trebuie sa jongleze si cu obstacole neprevazute.

Citeste si: Gina Pistol, fotografie intima cu burtica de gravida. Iubita lui Smiley, de nerecunoscut

Printre acestea, se numara niste tari carantinate, zboruri anulate sau restrictiile de circulatie. Mai sunt si niste probleme care tin de culise, anunta click.ro. Frumoasa Gina Pistol nu va mai putea fi disponibila pentru postul de prezentator. Iubita lui Smiley este insarcinata pentru prima oara, urmand sa nasca in perioada februarie – martie.

Asia Express sezonul 4. Gina Pistol, inlocuita la Antena 1

Conform sursei citate anterior, se cauta asiduu un inlocuitor pentru postul de prezentator Asia Express. Momentan, producatorii au pe masa mai multe variante. Printre acestea, se numara si: Dorian Popa, Speak, Liviu Varciu si Razvan Fodor. Toti sunt fosti concurenti din primele trei sezoane, cu lipici la public.

Citeste si: Chefi la Cutite 7 decembrie 2020. Eliminare surpriza la Antena 1. Rasturnare de situatie

Razvan Fodor chiar a castigat marele premiu, sezonul trecut, alaturi de Sorin Bontea. Se poate ca filmarile sa inceapa la sfarsitul primaverii, urmand sa fie cooptati concurenti din sezoanele anterioare. Cat despre trasee, inca sunt discutii aprinse in echipa din culisele Asia Express. In 2017 s-a filmat pe traseele Ha Long – Bangkok – Vietnam – Laos – Cambodgia – Thailanda.

Asia Express sezonul 4. In anul 2018, s-a mers pe Negombo – Mumbai – Sri Lanka – India, iar in 2019 a fost ales traseul Lucena – Taipei. Pentru anul 2021 sunt luate in considerare alte trasee, care sa includa tari ce sunt inca deschise si mai putin afectate de pandemie. In aceasta perioada, se fac niste liste cu tarile si cu orasele in care ar putea avea loc cursa din emisiune.

Citeste si: Cine este Robert Vasiliu. Ragnar a fost trimis acasa chiar de Scarlatescu, in editia Chefi la Cutite din 7 decembrie

Planul initial era ca participantii sa calatoreasca prin Etiopia si Emiratele Arabe Unite, terminand in Dubai. In discutii au intrat si Uganda, Grecia sau Turcia. “Se discuta in continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru ca este o emisiune la care se munceste jumatate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea sa se filmeze un nou sezon”, se arata conform click.ro.