Despartire in showbiz-ul din Romania! Fiica lui Ionita de la Clejani si Paris nu mai formeaza un cuplu, iar artistul a confirmat zvonurile! Acesta a marturisit ca totul ar fi pornit de la niste mesaje despre care el nu are habar!

Relatia dintre Ramona de la Clejani si Paris s-a terminat, dupa ce au fost facute publice o serie de mesaje dintre artist si fosta lui iubita.

”Eu nu știu de niciun mesaj, am aflat și eu ieri. Fata cu care am fost eu, din cate știu eu, din auzite, ca avem prieteni comuni, fata este într-o relație. Eu așa știu. Sută la sută sunt invidioși oamenii, nu le convine să mă vadă cu Ramona, că și ea, la rândul ei, are foarte mulți pretendenți, probabil asta a fost ideea”, a declarat Paris, pentru spynews.ro.

Paris susține că nu i-a trimis mesaje fostei sale iubite și că nu este absolut deloc vinovat, ba chiar nici Ramona de la Clejani nu i-ar fi greșit niciodată.

”Eu nu am făcut nimic, eu nu mă simt pătat cu absolut nimic, mie Ramona nu mi-a făcut nimic, m-am înțeles cu ea, despărțiți suntem, pentru că nu i-a venit bine, dacă e adevărat ce se aude, mesaje sau ce a venit, dar nu am avut o ceartă mai rea sau să ne vorbim urât”, a mai spus artistul.

Indiferent de ruptura dintre ei, Paris susține că o va respecta în continuare pe Ramona de la Clejani, chiar dacă pe viitor vor mai forma sau nu un cuplu. Mai mult, cei doi se văd des la evenimentele și petrecerile unde sunt invitați să cânte, fiind colegi de breaslă.

”O respect și orice se va întâmpla de acum încolo, o să o respect. Acum Dumnezeu știe (n.r. dacă vor mai fi împreună), viața merge înainte și cu bune, și cu rele. Are o carieră foarte bună, are de cântat foarte mult, și eu la fel. Eu am rămas puțin șocat cu aceste mesaje”, a concluzionat fostul iubit al cântăreței.