Au cumparat o casa, au crezut ca au facut cea mai buna afacere, dar au avut parte de socul vietii lor! Cei doi soti au scos din buzunar bani frumosi pentru locuinta visurilor lor, dar nu aveau habar ce cosmar urma sa se petreaca. I-a costat enorm sa scape de probleme.

Au decis sa cumpere o ferma din Pennsylvania, care fusese construita in anul 1872. Sara Weaver a marturisit ca ea si sotul ei au achizitionat locuinta rapid, fara o inspectie amanuntita. Isi doreau foarte mult sa se mute in zona, dar graba i-a costat scump.

Au cumparat o casa, dar au avut parte de socul vietii lor!

Aveau sa descopere, la scurt timp, ca in peretii casei lor se ascundeau… 450.000 de albine! Chiar daca vanzatorul notase in anunt ca sunt si albine in casa, sotii Weaver nu se asteptau sa fie chiar atat de grava problema lor.

”In descrierea vanzatorului se nota ‘albine in zid’ si asta a fost… Pentru ca unu, nu le-am vazut si doi, am fost atat de distrasi ca era in intervalul nostru de preturi, incat nu am pus cu adevarat nicio intrebare despre acele albine. Nu credeam ca va fi o problema atat de mare​”, a marturisit femeia, conform Daily Star.

Ulterior, sotii l-au chemat in ajutor pe Allan Lattanzi, care este apicultor profesionist. Așa au aflat ca fostul proprietar il chemase cu patru ani in urma, dar nu si-a permis sa plateasca suma totala pentru eliminarea albinelor din pereti. Acestea ar fi fost in interiorul casei de aproximativ 35 de ani.

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Ce au putut sa gaseasca in pereti

Costul final a fost de 12.000 de dolari, pentru scoaterea insectelor. Familia Weaver nu a avut de ales si a creat o pagina GoFundMe pentru a strange banii necesari.

„In timp ne-am simtit putin inselati ca anteriorul proprietar nu ne-a dat mai multe informatii despre colonii. Era foarte constient ca erau acolo, cat de mari erau si de cat timp erau acolo.

Cumpararea casei in toiul iernii nu a fost de partea noastra, deoarece nu am vazut activitatea intensa care se intampla acum. Intrucat povara cade acum pe umerii nostri de a indeparta aceste mici creaturi, am cerut ajutor financiar. Cand am aflat cat de costisitoare este indepartarea, am fost socati”, a scris Sara Weaver, pe pagina respectiva.