Au inchiriat o casa, dar cand au aflat cine era fosta proprietara, le-a fugit pamantul de sub picioare! Ce a urmat este oribil!

Au cumparat o casa, dar cand au aflat cine era fosta proprietara, le-a fugit pamantul de sub picioare! Ce a urmat este oribil!
Au cumparat o casa, dar cand au aflat cine era fosta proprietara, le-a fugit pamantul de sub picioare! Ce a urmat este oribil!

Doi tineri au inchiriat o casa, dar cand au aflat cine era, de fapt, fosta proprietara, au simtit ca le fuge pamantul de sub picioare! Este oribil ceea ce a urmat! Nici prin cele mai negre ganduri nu le-a trecut ca o sa pateasca asa ceva vreodata.

Natalie Wood a fost data drept disparuta in anul 2003. Cei care o cunosteau erau ingrijorati pentru ca femeia parca intrase in pamant! Avea 81 de ani si fusese vazuta ultima data la o farmacie, de unde si-a ridicat o reteta. Timpul a trecut, iar oamenii au dat uitarii disparitia ei.

Citeste si: Incredibil ce si-a facut un vasluian in casa. Poza virala care a facut inconjurul internetului

Au inchiriat o casa, dar cand au aflat cine era fosta proprietara au fost socati

Dupa 8 ani, a fost gasita moarta chiar in casa ei. Ziarele de la acea vreme au facut senzatie cu povestea bietei femei, numind-o “FEMEIA DE CARE ORASUL SYDNEY A UITAT”, conform Realitatea.

Timpul a trecut, iar casa batranei ajunsese o adevarata ruina. In anul 2016, a fost vanduta pentru 1,1 milioane de dolari, dupa renovare. Doi tineri s-au mutat in locuinta, cu chirie. Intr-o zi, au primit o scrisoare pentru doamna Wood, de la Reteaua nationala de cablu.

Citeste si: Pare o poza banala, dar acunde un detaliu terifiant. Ti-ai dat seama ce se vede in imagine? Adevarul care iti va da fiori pe sira spinarii

Au inceput sa o caute pe Google, pentru a-i putea da inapoi plicul. Insa, atunci cand au aflat povestea casei in care s-au mutat, au ramas socati! Au gasit sute de articole despre modul macabru in care a fost gasit trupul batranei.

“Nu aveam nici cea mai mica idee. Nu aveam de unde sa stim cine a locuit aici inaintea noastra. Si nici cum a sfarsit. Noi nu suntem din Australia, asa ca nu-i stiam povestea, desi a fost mediatizata intens. Mai mult, nu stiu cum de o companie atat de mare, locala, a putut sa comita gafa, in conditiile in care povestea sinistra a fost pe buzele tuturor, ani la rand”, a povestit unul dintre chiriasi, pentru presa locala.

Citeste si: Casa bantuita de demoni care a socat o lume intreaga. E infiorator ce au descoperit doi tineri in interior