Au taiat un copac, dar au avut parte de socul vietii lor! Infiorator ce au gasit, de fapt, in el

Au taiat un copac, dar au avut parte de socul vietii lor! Infiorator ce au gasit in el
Au taiat un copac, dar au avut parte de socul vietii lor! Infiorator ce au gasit in el

Mai multi barbati au taiat un copac, dar au avut parte de socul vietii lor! Nu se gandeau ca vor face o descoperire infioratoare. Au vazut multe la viata lor, dar niciodata asa ceva!

In anul 1980, un grup de taietori de lemne din Georgia, Statele Unite, a pus la pamant un copac care incepuse sa putrezeasca. Inauntru se afla o scorbura uriasa, care fusese afectata de umezeala si de insecte. Aici au gasit creatura care le-a bantuit visele multa vreme.

Citeste si: O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Oamenii s-au ingrozit cand au vazut cum arata chipul ei

Au taiat un copac, dar au avut parte de socul vietii lor!

Dupa ce s-au uitat mai bine, taietorii de lemne au realizat ca era vorba despre un caine mumificat. Cel mai probabil, ei a urmarit un animal de mici dimensiuni sau o pasare, iar prada lui s-a ascuns in acea scorbura. Incercand sa isi prinda prada, animalul nu a reusit decat sa isi ingroape corpul in lemnul umed, scrie Realitatea.

Citeste si: A gasit un obiect bizar pe plaja si a pus mana pe el. Dupa cateva minute, a paralizat. Socant ce era chiar in fata ei

S-a smucit si s-a blocat complet inauntru, intr-o adevarata capcana fatala. A urmat un sfarsit chinuitor pentru bietul animal. A murit pe parcursul a mai multor zile, dupa ce a ramas fara aer, dar si din cauza ranilor fatale cauzate de smuciturile din interiorul copacului.

Dupa ce s-au facut mai multe analize, se pare ca acest caine a murit prin anii ’60, cu 20 de ani inainte sa fie descoperit de taietorii de lemne. Acestia l-au botezat Stuckie (Impotmolitul), iar copacul in care l-au gasit, precum si cainele, sunt acum intr-un muzeu local.

Citeste si: O familie a adoptat o femeie de 35 de ani, crezand ca este un baiat de 13 ani. Ce a urmat este terifiant