Cei carora le place o sperietura pe cinste, pot ramane anul acesta la castelul bantuit Ayrshire Castle, din Marea Britanie, cu propria inchisoare.

Cazare la castelul Ayrshire Castle

Construit initial in secolul al XV-lea, Ayrshire Castle din Scotia este acum deschis oaspetilor, cu date inca disponibile pentru Halloween, in urmatoarele cateva zile.

Castelul a fost construit ca un cadou de nunta pentru printesa Maria, fiica cea mare a lui Iacob al II-lea al Scotiei.

Acum, castelul vechi de 600 de ani intampina oaspetii la doar 32 de kilometri de Aeroportul Glasgow Prestwick.

In interiorul Ayrshire Castle se afla o scara in spirala din piatra care leaga cele cinci etaje. La primul etaj se afla Sala Mare si bucataria. La nivelurile superioare se afla cinci dormitoare si o zona de relaxare.

Rezervati aici doua nopti la Castelul Ayrshire cu Snaptrip

Ce gasim in castelul bantuit

In acoperis se afla „Caphouse”, care a fost folosita anterior ca paza de catre gardieni. Exista chiar o scara secreta.

Camerele au paturi cu baldachin si draperii, impreuna cu sobe cu lemne si bai proprii.

Una dintre cele mai terifiante caracteristici din interiorul Ayrshire Castle este „gaura de atac”, care a fost folosita candva pentru a turna ulei fierbinte peste vizitatorii nedoriti ai castelului ..

Inchisoarea din groapa se gaseste in spatele unei capcane din piatra, dar nu este usor de gasit, asa ca oaspetii se vor confrunta cu o provocare.

Povestirile fostilor vizitatori si activitati la castelul bantuit

Oaspetii anteriori, inclusiv Ghost Hunters Scotland, i-au confirmat trecutul infricosator. Unul din vizitatori a declarat catre un ziar local ca acolo ceva „i-a transfigurat energia”.

Exista, de asemenea, activitati infricosatoare de care va puteti bucura in timpul sejurului la Ayrshire Castle. Acestea includ o excursie la Alloway Auld Kirk, pentru a participa la o adunare de vrajitoare, locatia fiind mentionata in celebrul poem al lui Robert Burns Tam o ‘Shanter.

Proprietatea costa 2.193 GBP pentru doua nopti. De obicei poate gazdui pana la 14 persoane.

Cu toate acestea, noile reguli aplicate de guvernul scotian permit doar o singura familie. Se pot caza pana la sase adulti, copiii sub 11 nefiind inclusi in restrictii.


Sursa: TheSun
Foto: heraldscotland.com si TheSun