Mircea Solcanu a parasit in urma cu opt ani televiziunea, iar de atunci a ramas intr-un con de umbra! Fostul prezentator TV a trecut prin momente grele: a suferit o operatie pe creier! In ultimele imagini, vedeta este de nerecunoscut!

Mircea Solcanu a parasit televiziunea, dupa ce a starnit un val de controverse! Pe atunci, acesta prezenta emisiunea Povestiri de Noapte la Acasa TV si a facut niste afirmatii cu privire la cazul lui Ionut Anghel, baiatelul de patru ani sfasiat de caini intr-un parc din Bucuresti, in anul 2013.

“Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu va place munca, duceti-va copilul sa-l manance alti caini, se pare ca din asta traiti. Ce suma ati incasat in urma participarii la emisiuni TV, acelea care se desfasurau cand copilul vostru era pe catafalc?”, spunea atunci Solcanu.

Din cauza acestor comentarii, cariera sa in televiziune s-a terminat si ulterior s-a muntat in Constanta! Acum, fostul prezentator are 44 de ani si e de nerecunoscut: si-a lasat parul lung, a slabit si s-a apucat de facultate.

Este student in anul 3 la Facultatea de Arte din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta – sectia artele spectacolului – actorie. Mai mult, in timpul liber face activitati de voluntariat pentru asociatiile de protectie a animalelor.

In anul 2012, Mircea Solcanu a trecut printr-o cumpana. Fostul coleg al lui Cabral Ibacka a fost operat pe creier la o clinica din Viena, pentru indepartarea unei tumori.

“Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, declara Mircea Solcanu.