Drama in familia lui Adrian Minune! Sotia manelistului, Cati, s-a confruntat cu grave probleme de sanatate in ultima perioada si a ajuns pe masa de operatie! Artistul a vorbit pentru prima oara despre aceasta cumpana prin care au trecut!

Cati, sotia lui Adrian Minune, are probleme grave de sanatate! Potrivit surselor apropiate familiei, partenera de viata a manelistului s-a simtit rau in ultima perioada si chiar a fost gasita cazuta in casa, informeaza spynews.ro.

Familia manelistului s-a panicat, iar dupa o serie de investigatii amanuntite in tara, au decis sa o duca in Turcia! Din primele informatii, Cati ar avea probleme cu inima.

Acolo, ea a fost operata de urgenta! Intr-un anunt pe Facebook, Adrian Minune spune ca sotia lui se simte bine si a treuct peste cumpana vietii ei. Mai mult, solistul dezvaluie ca este foarte obosit, dar fericit ca jumatatea lui se simte bine.

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

”Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook.