Loredana Groza, primele declaratii dupa ce s-a fotografiat in ambulanta: Am avut niste probleme

loredana groza spital

Loredana Groza ar fi fost internata de urgenta, in urma cu cateva zile, la Spitalul Matei Bals din Capitala! Vizibil slabita, cantareata s-a fotografiat ieri in ambulanta si a marturisit ca se simte mai bine! Mai mult, le multumeste tuturor pentru mesajele de incurajare.

UPDATE: Loredana Groza neaga informatia conform careia s-ar fi infectat cu noul Coronavirus! Cantareata a avut o interventie la Antena 3, unde a facut lumina cu privire la starea sa de sanatate: “Nu sunt la spital, sunt acasă şi te urmăresc. Sunt în faţa televizorului. Am văzut şi eu cu stupoare. Nu are nicio legătură cu realitatea. Sunt nişte ştiri false, de la început până la sfârşit. Am citit şi eu dimineaţă şi zilele trecute. Am avut nişte probleme, o situaţie medicală care s-a rezolvat“.

Loredana Groza a fost luata ieri cu ambulanta si internata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Potrivit ciao.ro, artista ar fi fost diagnosticata cu virusul COVID-19. Cantareata a publicat ieri o fotografie pe o retea de socializare, in care apare intr-o ambulanta si le multumeste tuturor celor care i-au trimis mesaje de incurajare.

Mai mult, potrivit aceleiasi surse, Loredana se simte rau, dar starea ei este stabila. “Ma simt mai bine. Va multumesc tuturor pentru grija voastra si pentru sustinere. Toata dragostea mea si recunostinta”, este mesajul postat de Loredana Groza pe Instagram.

Loredana Groza a vorbit intr-un interviu despre perioada pandemiei. Solista spunea ca viata ei s-a schimbat total: “Am fost și eu la fel de dornică să-mi umplu timpul, să-mi umplu zilele. A fost așa un pic ca pe vremea războiului, dar un război puțin mai pervers și neașteptat. A atacat foarte mult la partea psihică, foarte mulți oameni am văzut că sunt marcați puțin de această distanțare socială. Nu că s-au sălbăticit, dar cred că au dezvoltat niște obiceiuri, unele bune, unele mai puțin bune. Cele bune sunt că am reușit să ne ocupăm ma mult de noi, de familia noastră, de copiii noștri. De spiritul nostru”.