Bobita din Las Fierbinti se implica in scandalul Coltescu. Replica dura pentru Jurgen Klopp

Bobita din Las Fierbinti se implica in scandalul Coltescu. Replica dura pentru Jurgen Klopp
Bobita din Las Fierbinti se implica in scandalul Coltescu. Replica dura pentru Jurgen Klopp

Mihai Bobonete, actorul ce il joaca pe “Bobita” in Las Fierbinti, l-a contrazis pe Facebook pe managerul echipei de fotbal FC Liverpool, Jurgen Klopp. Acesta a publicat o postare despre scandalul de rasism in care a fost implicat Sebastian Coltescu.

Arbitru acuzat de rasism

La meciul PSG – Basaksehir, din ultima etapa a Ligii Campionilor, arbitrul oltean a fost rezerva lui Ovidiu Hategan. El este acuzat de rasism, dupa ce a rostit cuvintele “ala negru”, referindu-se la Pierre Webo, un membru al echipei turcilor.

Fanatik a facut mai multe investigatii, in cadrul carora a folosit declaratii ale unor arbitri romani, inregistrari audio si inregistrari video. S-a descoperit faptul ca prima oara cand este rostita afirmatia rasista, aceasta a fost vorbita de catre asistentul Octavian Sovre. Informatia a fost mai departe preluata de Gazzetta dello Sport si L’Equipe.

Scandalul Coltescu ajunge la proportii uriase

Majoritatea figurilor importante din fotbal au reactionat la acest scandal imens nou aparut in lumea acestui sport. Multi isi exprima indignarea fata de comportamentul lui Sebastian Coltescu. Printre ei se afla si managerul clubului de fotbal FC Liverpool, Jurgen Klopp.

Neamtul de la FC Liverpool a avut insa parte de o replica neasteptata din partea lui Mihai Bobonete.

“SPUNE NU RASISMULUI”

Postarea managerului este “SPUNE NU RASISMULUI”, dupa care urmeaza o serie de 5 emoji-pumn in diferite culori ale pielii. Meciul PSG – Basaksehir a fost oprit la scurt timp dupa aparitia incidentului. Postarea a adunat mai mult de 50 de mii de like-uri si 750 de distribuiri.

Mihai Bobonete, cunoscut pentru rolul din serialul “Las Fierbinti”, nu este insa de acord cu postarea:

“Esti nebun… Nu era o forma de rasism… era doar limba romana. Sunteti atat de mandri de acest rahat si faceti multe lucruri… incercati sa utilizati google translate”, a comentat Bobita la postarea lui Klopp.


Sursa: Fanatik