Veste trista in muzica din Romania! Benone Sinulescu se zbate intre viata si moarte la Spitalul Judetean din Arad! Cantaretul a fost gasit inconstient in casa lui din Birzava, judetul Arad. Apropiatii familiei au facut primele dezvaluiri despre starea indragitului cantaret.

Benone Sinulescu (84 de ani) a fost gasit pe data de 8 iulie incostient in casa. Artistul a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Arad, iar acum se afla in stare critica. Leni, sotia artistului, ar fi interzis se se dea informatii despre starea lui Benone Sinulescu, care s-a agravat teribil in ultimele zile.

Ionut Pavel, fostul impresar al artistului, a facut primele declaratii despre starea lui:

„Doamna Leni nu a lăsat e nimeni să dea informații despre starea lui. Ea e considerată ca un fel de tutore al dumnealui. Însă acum este vorba despre viața lui Benone Sinulescu, de aceea noi, prietenii, am decis să spunem care este starea lui acum. E critică! Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune să-l salveze! Să sperăm că doctorii îl pot salva. Beni este un biblelou național, ultima voce a folclorului românesc, el trebuie salvat! Nu poate fi lăsat să moară cu zile, cum au fost alți artiști lăsați! Eu, în 24 de ore, am făcut o adevărată investigație să aflu ce se întâmplă cu nea Beni! Din câte știm, am vorbit cu un doctor, el ar fi ajuns la clinică după ce a avut cel mai probabil un atac cerebral. La clinica din Vladimirescu, unde l-a dus familia, nu i-au făcut investigații. Ei l-au găsit, joi, căzut în casă, dar el mai avusese două căderi în timpul săptămânii. Atunci cred că s-a lovit la cap și a făcut posibil un hematom”, a declarat Ionuț Pavel, pentru click.ro.

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Mai mult, impresarul spune ca Benone Sinulescu a fost transferat astazi la Spitalul de Urgenta din Arad si face apel pentru salvarea artistului: „Am înțeles că azi, (n.r. sâmbătă, 10 iulie), în jurul orei 15.00, nea Beni a fost transferat la Spitalul de Urgență din Arad. Trebuie să găsim un specialist care poate să-i salveze viața! Noi am ținut secret, dar starea lui s-a înrăutățit de acum câteva luni”.