Surpriza in showbiz-ul din Romania! Daniela Crudu este insarcinata in trei luni, iar in urma cu putin timp au aparut primele imagini cu burtica de gravida a brunetei! Fosta asistenta TV a fost prezenta intr-o emisiune TV, dupa ce a dat marea veste!

Daniela Crudu este insarcinata si urmeaza sa devina mama pentru prima data peste aproximativ sase luni! Bruneta a aparut aseara la emisiunea Xtra Night Show cu burtica de gravida!

Fosta asistentă TV a dat noi detalii despre sarcină, tatăl copilului ei și cum s-a schimbat viata ei.

Fosta asistentă TV este într-o relație de un an cu tatăl copilului ei și a dezvăluit că l-a cunoscut la o zi de naștere. Totuși, nu a dorit să dea prea multe detalii despre iubitul ei, pentru că acesta nu este o persoană publică și nu își dorește să fie cunoscut.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a spus Daniela Crudu despre iubitul ei.

În ceea ce privește sarcina, Daniela a mărturisit că pentru ea a fost un vis devenit realitate, dar a fost surprinsă când a văzut testul de sarcină pozitiv, fapt ce sugerează că nu a fost ceva programat în cazul ei. Vedeta nu știe încă dacă va avea băiat sau fată, dar susține că are o presimțire că va fi băiat. În acest caz, a dezvăluit că îi va pune numele David.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că ea știa că Daniela Crudu își dorește un copil și chiar s-a oferit să fie nașa bebelușului care va veni pe lume.

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.