Camilla Parker Bowels a fost mereu judecata, dupa ce i-a spart casa Printului Charles. Putina lume stie totusi despre momentul in care Camilla a fost umilita de Printesa Diana. Viata ei a fost una controversata, iar acum, la zeci de ani de la moartea ei, inca apar detalii nebanuite despre nora Reginei Elisabeta.

Cele doua erau deja rivale de ani buni. A venit momentul in care sotia Printului Charles a decis ca este momentul sa discute direct cu amanta acestuia. In documentarul ”In her own words”, au fost dezvaluite cuvintele pe care i le-a adresata Diana rivalei sale, umilind-o astfel in public.

Camilla, umilita de Printesa Diana. Uluitor ce i-a spus amantei Printului Charles, de fata cu toata lumea

Printesa Diana i-a acordat un interviu jurnalistului Martin Bashir in 1995. Ea a povestit motivul pentru care a confruntat-o pe Camilla. Totul s-a petrecut chiar la petrecerea aniversara a surorii sale.

”I-am spus: Camilla, stiu exact ceea ce se intampla intre voi. Mi-a raspuns: Nu stiu la ce te referi. I-am zis ca stiu ce este intre ea si Charles. Atunci, ea mi-a zis ceva interesant: Ai tot ceea ce-ti doresti. Toti barbatii din lumea asta sunt indragostiti de tine. Ai doi copii frumosi. Ce vrei mai mult? I-am raspuns: Imi vreau sotul”, povestea Diana despre momentul confruntarii.

Mai mult, dupa ce i-a spus aceste lucruri, Camilla Parker Bowles ar fi lasat capul in jos si nu ar fi zis nimic, semn ca si-ar fi recunoscut vinovatia.