A luat cina cu viitorul ginere, apoi a gasit o poza veche in casa. Mama tinerei a inlemnit. Cine era, de fapt, barbatul

A luat cina cu ginerele, apoi a gasit o poza veche in casa. Mama tinerei a inlemnit. Cine era, de fapt, barbatul
A luat cina cu ginerele, apoi a gasit o poza veche in casa. Mama tinerei a inlemnit. Cine era, de fapt, barbatul

A luat cina cu viitorul ginere, apoi a avut parte de surpriza vietii ei. O femeie din Marea Britanie s-a trezit, intr-o zi, cu fiica ei la usa si cu barbatul care a cerut-o in casatorie. Heidi s-a logodit cu Ed Savitt dupa 6 ani de iubire. A decis sa ii faca o surpriza pe nepusa masa mamei ei, asa nu i-au dat nici macar un telefon.

Citeste si: Ce scrie pe crucea Ioanei Condea, tanara ucisa de un proxenet. Iti dau lacrimile daca citesti!

Insa, Kay Parker, mama tinerei, a avut un sentiment ciudat legat de viitorul ei ginere. Simtea ca ceva o nelinisteste, dar nu isi dadea seama ce nu era in regula cu barbatul. Heidi si iubitul ei s-au cunoscut cand erau studenti in Londra, in anul 2011. S-au placut din primul moment asa ca au decis sa aiba o relatie.

A luat cina cu viitorul ginere, apoi a gasit o poza veche in casa

Dupa cina, Kay a inceput sa ii povesteasca viitorului ei ginere tot felul de intamplari despre fiica ei. Printre acestea, s-a numarat si povestea despre momentul in care Heidi a mers in vacanta in Turcia, alaturi de familia ei. Avea doar 6 anisori cand s-a intamplat, iar acolo si-a facut un iubit pe nume… Ed! Timp de doua saptamani, cei doi au fost de nedespartit, conform realitatea.net.

S-au jucat impreuna in fiecare zi si au suferit mult la plecare. La doua saptamani dupa ce l-a cunoscut pe logodnicul fiicei sale, Kay a gasit in casa o cutie cu poze vechi. Printre ele se aflau si cele din vacanta petrecuta in Turcia. Cand a analizat cu atentie imaginile, femeia a inlemnit. Si-a sunat de urgenta fiica: “Heidi, trebuie sa vii imediat la mine! Acum! Trebuie sa-ti arat ce am descoperit!”.

Citeste si: O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Oamenii s-au ingrozit cand au vazut cum arata chipul ei

Actualul logodnic al tinerei era chiar iubitul ei din copilarie, din faimoasa vacanta. Destinul i-a readus impreuna dupa 20 de ani. “Ce nebunie! Si cand te gandesti ca, daca mama nu se uita la acele fotografii, n-am fi stiut niciodata ca ne iubeam de cand eram copii…”, a spus Heidi, emotionata.

Citeste si: Tatal si-a dus zilnic fetita de trei ani, sa ii arate mormantul pregatit pentru ea. Motivul real este sfasietor!