Cand au numarat banii dimineata, au avut un soc! Cati bani a strans Bianca Dragusanu la nunta

bianca dragusanu rochie de mireasa victor slav nunta bani

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a fost una dintre cele mai mediatizate din Romania! Cei doi s-au casatorit in anul 2013, iar la scurt timp au devenit parintii unei fetite! Putina lume isi mai aminteste detaliile nuntii lor!

Nunta dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a tinut cu sufletul la gura intreaga tara! Cei doi s-au casatorit in anul 2013, iar presa a relatat atunci toate detaliile evenimentului! Potrivit libertatea.ro, vedetele au facut o afacere buna cu nunta lor! Mirii ar fi iesit pe plus dupa ce au adunat banii din darul de nunta si au scazut cheltuielile pe care le-au avut.

Nuntatii au dat atunci in medie cate 300 de euro de familie si au fost 200 la numar. Cand au tras linie dimineata, mirii au adunat in jur de 60.000 de euro!

Cei doi au achitat in jur de 10.000 de euro pentru organizarea evenimentului la restaurant, iar patronul complecului le-a facut o reducere subtantiala de meniu. Mai mult. acesta a taiat 50 % din pretul camerelor pentru invitati, iar hainele au fost luate gratis de la designeri.

Mirii ar fi ramas cu suma de 50.000 de euro dupa petrecere, informeaza sursa citata.

Ce pensie alimentara ii plateste Victor Slav fiicei lui!

Bianca Dragusanu si Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase, dar si mai controversate cupluri din Romania! Au impreuna o fiica pe nume Sofia, dar, din pacate, din cauza neintelegerilor au ajuns la divort!

Dupa despartire, micuta a ramas in grija mamei sale, iar Victor Slav este nevoit sa-i plateasca pensie alimentara. Vedeta TV plateste lunar o suma consistenta, dar este prea putin in comparatie cu cheltuielile lunare pe care Bianca le-ar avea cu intretinerea fiicei sale.

Potrivit presei, Victor Slav scoate din buzunar lunar 500 de euro, adica aproximativ 2500 de lei. Aceasta ar fi doar o mica parte din suma pe care Bianca o cheltuie lunar pentru ingrijirea fiicei lor.

“Initial au decis sa imparta totul pe jumatate, dar, cum micuta sta mai mult in grija Biancai, este evident ca balanta financiara s-a inclinat in partea ei. Bianca sustine in mare parte cheltuielile micutei. Victor cotizeaza lunar cu putin peste 500 de euro, iar Bianca depaseste in lunile bune cateva mii de euro. Au fost luni cand a cheltuit 5000 de euro pentru ca nu se putea abtine sa nu-i cumpere fiicei jucarii si hainute”, a declarat o sursa.