Andreea Mantea a mers in vacanta alaturi de iubit! Vedeta de la Kanal D a postat cateva imagini cu ea in costum de baie pe o retea de socializare, iar fanii ei au observat ceva suspect la corpul ei. Multi s-au gandit ca e din nou insarcinata.

Dupa ce a muncit luni bune, Andreea Mantea si-a luat o bine meritata vacanta, in august 2021! Vedeta se afla alaturi de partenerul ei de viata si a postat pe Instagram o serie de fotografii in care apare in costum de baie.

Fanii au asaltat-o cu ipoteza ca e din nou gravida, atunci cand au vazut-o la plaja. Vedeta a tinut sa explice faptul ca e constienta ca imaginile pot da aceasta impresie, dar a subliniat ca partea ei abdominala pare mai umflata din cauza unei afectiuni medicale de care sufera si nu este vorba despre o sarcina.

„Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit”, a spus Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Cine este iubitul Andreei Mantea

Invitat la emisiunea lui Catalin Maruta de pe YouTube, Cristian Mitrea a facut dezvaluiri! Luptatorul a oferit numele barbatului care i-a dat si inelul de logodna Andreei Mantea!

Este vorba despre Valeriu Floricel, producatorul emisiunii Se striga darul de la Kanal D! Andreea Mantea a prezentat acest show impreuna cu Bursucul si apoi cu Mihai Mitoseru.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță”.